Serena Williams – Alize Lim: Live kijken naar Roland Garros

Titelverdedigster Serena Williams (WTA-1) opent haar Roland Garros 2014 met een wedstrijd tegen Alize Lim, de nummer 138 van de wereldranglijst. De twee dames worden om 14.00 uur op het Centre Court verwacht om hun partij af te werken.

Williams zal stiekem toch met enige angst uitkijken naar haar wedstrijd tegen Lim. De laatste keer dat ze tegen een thuisspelende wildcardspeelster speelde, verloor ze namelijk. Dit was twee jaar geleden het geval tegen Virginie Razzano. Het betekende tevens haar eerste nederlaag in de eerste ronde van een Grand Slam toernooi.

Mijn verwachting is dat Williams zich in straight sets gaat plaatsen voor de tweede ronde in Parijs. De 32-jarige Amerikaanse is een klasse apart binnen het damestennis en zal zich geen twee keer laten verrassen door een wildcardspeelster uit Frankrijk. Ik zet in op een 2-0 overwinning in sets voor de tweevoudig winnares.

Tennisgeweld op Roland Garros

Van zondag 25 mei tot en met zondag 8 juni vindt op de gravelbanen in Parijs het tweede Grand Slam toernooi van het jaar plaats. Gedurende deze twee weken besteedt GrandSlamToernooi.nl dagelijks veel aandacht aan de prestaties van de tennistoppers van de ATP- en WTA-Tour.

Wat ook interessant is om te doen tijdens Roland Garros, is een weddenschap plaatsen op tennis. Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het live kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.