Serena Williams – Ana Ivanovic: Australian Open live streaming tennis

De 32-jarige Serena Williams (WTA-1) staat zondag 19 januari voor een lastige klus. De Amerikaanse topfavoriet moet het namelijk opnemen tegen Ana Ivanovic (WTA-14) uit Servië. Deze wedstrijd staat om 02.30 uur Nederlandse tijd gepland in het grootste stadion op Melbourne Park, de Rod Laver Arena.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

De 26-jarige Ivanovic, die in de eerste ronde te sterk was voor Kiki Bertens, slaagde er in vier eerdere ontmoetingen niet in om te winnen van Williams. De Servische heeft dus niets te verliezen en zal veel vertrouwen putten uit haar knappe overwinning op Samantha Stosur van afgelopen vrijdag. Ivanovic boog tegen ‘Sammie’ een achterstand om en won uiteindelijk met 6-7 6-4 en 6-2.

Williams favoriet tegen Ivanovic

Bookmaker Unibet verwacht dat Williams zich schaart bij de laatste acht tennissters op de Open Australische Tenniskampioenschappen. Op de Amerikaanse staat een quote van 1.06, tegenover een notering van 10.00 op een verrassing van Ivanovic.

Genie Bouchard – Casey Dellacqua

Genie Bouchard (WTA-31), de nummer dertig van de plaatsingslijst, staat in haar vierde ronde partij tegenover ‘Aussie’ Casey Dellacqua (WTA-120). Bouchard en Dellacqua worden om 09.00 uur Nederlandse tijd op het Centre Court verwacht.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

De populaire Bouchard kan ook tegen thuisspeelster Dellacqua weer rekenen op haar ‘Genie’s Army’. Vanaf de eerste ronde op de Australian Open wordt de 19-jarige Canadese luidt aangemoedigd en zijn haar fans gehuld in t-shirts met daarop G-E-N-I-E. Bouchard waardeert de aanmoedigingen, maar grapte na afloop van haar overwinningen tegen Lauren Davis wel dat ‘de liedjes van haar fans in haar hoofd blijven zitten omdat het zo vaak gezonden wordt’.

De vorm en populariteit van Bouchard blijft ook bij tegenstander Dellacqua niet onopgemerkt. ”Genie is een zeer getalenteerde speelster en ze heeft een goede service. Het wordt moeilijk om van haar te winnen”, aldus de 28-jarige Dellacqua, die zes jaar geleden al eens in de vierde ronde stond op de Australian Open.

Mijn verwachting is dat Bouchard zichzelf verzekerd van een plaats bij de laatste acht. Het 19-jarige talent, dat vorig jaar niet eens door het kwalificatietoernooi kwam, gaat in straight sets winnen van Dellacqua.

Verdien geld dankzij Bouchard

Naast het volgen van de wedstrijd tussen Bouchard en Dellacqua, kunt u ook geld verdienen dankzij de Canadese. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Australian Open 2014