Serena Williams – Jana Cepelova: Live streaming WTA Tennis Charleston

Serena Williams (WTA-1) komt komende nacht voor de eerste keer in actie op het graveltoernooi in Charleston. De Amerikaanse gaat het voor een plaats in de kwartfinale opnemen tegen Jana Cepelova, de nummer 78 van de wereld. Deze partij gaat woensdag 2 april om 01.00 uur Nederlandse tijd van start.

Voor de 32-jarige Williams wordt het haar eerste wedstrijd op gravel in 2014. Het is dus afwachten hoe de overstap van hardcourt naar gravel verloopt voor de nummer één van de plaatsingslijst. De laatste twee jaar had ze weinig moeite met deze overgang, want ze schreef het graveltoernooi met grote overmacht op haar naam.

Ook deze jaargang verwacht ik weinig moeite voor Williams, die nog nooit eerder een wedstrijd speelde tegen de pas 20-jarige Slowaakse. Ik zet in op een straight sets overwinning voor de drievoudig winnares van de Family Circle Cup.

Bertens plaatst zich voor tweede ronde in Charleston

Kiki Bertens heeft zich verzekerd van een plaats in de tweede ronde op de Family Circle Cup. De 22-jarige Nederlandse, die dit weekend al twee wedstrijden won in het kwalificatietoernooi, was in de openingsronde in drie sets te sterk voor Paula Ormaechea. Het werd 7-5 3-6 en 6-3 voor de nummer één van Nederland.

In de tweede ronde stuit Bertens op Sara Errani, die in de eerste ronde een bye heeft. De dames stonden drie keer eerder tegenover elkaar op het hoogste niveau. Twee keer won Errani in straight sets en een overwinning kreeg de Italiaanse cadeau na opgave van Bertens.

Live streaming Family Circle Cup

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de wedstrijden in Charleston LIVE volgen op de stream. Heb je nog geen account? Maak er nu één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.