Serena Williams in actie tegen Kimiko Date-Krumm op Wimbledon 2013

Serena Wlliams (3)Topseed Serena Williams (WTA-1) treft vandaag Kimiko Date-Krumm (WTA-84) in de derde ronde van Wimbledon. De twee routiniers hebben de laatst geplande wedstrijd van de dag. Deze gaat om 17.20 uur Nederlandse tijd van start en is te volgen via een livestream van Unibet.

Williams is deze editie van Wimbledon, in tegenstelling tot Sharapova, nog niet in de problemen gekomen. De Amerikaanse had geen moeite met zowel Minella als Garcia. Hierdoor is ze vrijwel de enige overgebleven topfavoriet voor de titel op zondag 7 juli.

Met tegenstander Date-Krumm treft de Amerikaanse de oudste vrouw ooit in de derde ronde van Wimbledon. De Japanse is momenteel 42 jaar oud en heeft vijf jaar geleden haar carrière weer opgepakt. Haar beste prestatie op het heilige gras in Londen bereikte ze in 1996, toen ze het schopte tot de laatste vier.

Toch heeft het er alle schijn van dat Williams ook deze partij weer probleemloos doorkomt. Met haar krachtige slagen zal Date-Krumm er niet aan te pas komen.

Samantha Stosur – Sabine Lisicki

Een interessant duel op zaterdag 29 juni, gaat tussen Samantha Stosur (WTA-13) en de Duitse Sabine Lisicki (WTA-24). Beide dames verschijnen om 15.30 uur Nederlandse tijd op het heilige gras van Wimbledon.

Stosur en Lisicki hebben in het verleden vijf keer eerder tegen elkaar gespeeld. Vier keer was het de Australische die als winnares van de baan stapte. Echter werd de laatste ontmoeting, op het hardcourttoernooi in Standford 2011, in straight sets gewonnen door de 23-jarige Duitse.

Mede hierdoor heeft bookmaker Unibet Lisicki ook voor deze ontmoeting neergezet als favoriet. Mocht de Duitse ook daadwerkelijk weten te winnen, dan heeft ze nog steeds kans op het evenaren van haar prestatie uit 2011. Toen schopte ze het tot de halve finale, waarin Sharapova nipt te sterk was.

Verdien geld dankzij Williams

Naast het live volgen van de wedstrijd tussen Williams en Date-Krumm, kunt u ook geld verdienen dankzij de Amerikaanse. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op Wimbledon pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Wimbledon 2013