Serena Williams – Maria Sharapova: Live kijken naar Miami Tennis 2014

De eerste halve finale van het Sony Open Tennistoernooi in Miami gaat tussen niemand minder dan Serena Williams (WTA-1) en Maria Sharapova, de huidige nummer zes van de wereld. De twee kampioenen worden donderdag 27 maart om 18.00 uur Nederlandse tijd op de baan verwacht.

Van de zeventien voorgaande ontmoetingen lukte het Sharapova slechts twee keer om te winnen van de ervaren Williams. Er kan vanuit het oogpunt van de Russin dus gesproken worden over een ware angstgegner. Haar laatste overwinning boekte ze in de halve finale van de Australian Open 2005. Hierna volgde maar liefst veertien nederlagen op rij, met als grote dieptepunt de verloren finale op de Olympische Spelen 2012. ‘Misa’ verloor deze finale met de pijnlijke cijfers 6-0 en 6-1.

Williams favoriet voor plaats in finale Miami

Voor deze achttiende onderlinge wedstrijd verwacht ik opnieuw de Amerikaanse als winnares. De titelverdedigster is de grote favoriet om voor de zevende keer in haar carrière de finale te halen in Miami.

Na Li – Dominika Cibulkova

Na Li (WTA-2) en Dominika Cibulkova (WTA-11) staan tegenover elkaar in de tweede halve finale op het prestigieuze hardcourttoernooi in Miami. Deze partij staat op vrijdag 28 maart om 02.00 uur Nederlandse tijd gepland.

Li bereikte gisteren de halve finale via een vreemde wedstrijd tegen voormalig nummer één Caroline Wozniacki. De 32-jarige tennisster wist zich zowel in de eerste als in de tweede set terug te knokken van een achterstand. Hier ligt dan ook de grote kracht van Li.

Cibulkova maakt debuut in top 10 van de wereld

De 25-jarige Cibulkova plaatste zich via Agnieszka Radwanska voor de halve finale in Key Biscane. Met het bereiken van de laatste vier, pakte de Slowaakse voldoende WTA-punten om komende week voor het eerst in haar loopbaan in de top 10 van de wereld te staan.

”Ze is een sterke speelster”, aldus Li over haar tegenstandster Cibulkova. ”Het is een herhaling van de Australian Open finale, maar dit gaat anders zijn. De laatste paar maanden zijn we beide veel sterker geworden en we gaan er een mooie wedstrijd van maken.”

Live stream tennis kijken

Heb je een account bij Unibet, dan kun je alle wedstrijden LIVE volgen op de stream. Nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.