Serena Williams speelt tegen Sorana Cirstea op Roland Garros 2013

Serena Wlliams (3)De Amerikaanse Serena Williams (WTA-1) probeert zich vanmiddag te scharen bij de beste zestien tennissters op Roland Garros 2013. Hiervoor zal de nummer één van de plaatsingslijst wel af moeten rekenen met Sorana Cirstea (WTA-30) uit Roemenië. De wedstrijd staat om 13.00 uur gepland.

Hardhitter Williams is bezig aan een geweldige reeks op gravel, ze is namelijk maar liefst achttien wedstrijden ongeslagen. De 31-jarige tennisster won al eerder de WTA-toernooien in Charleston, Madrid en Rome. Bovendien is ze, inclusief de wedstrijden op Roland Garros, al negen wedstrijden zonder setverlies.

Op basis van deze resultaten is de kans klein dat Cirstea het Williams moeilijk kan maken. De Roemeense, die in de eerste ronde te sterk was voor Kiki Bertens, wist dit jaar nog geen drie gravelwedstrijden op rij te winnen.

Bookmaker Unibet gaat er dan ook vanuit dat Williams zich eenvoudig gaat plaatsen voor de tweede week in Parijs. Het zou voor de negende keer in haar carriere zijn, dat ze minimaal de vierde ronde haalt.

Voorbeschouwing: Ana Ivanovic – Virginie Razzano

De Servische Ana Ivanovic (WTA-14) speelt vandaag tegen thuisspeelster Virginie Razzano (WTA-178). Beide dames beginnen om 15.30 uur aan hun wedstrijd.

Ivanovic en Razzano zijn geen onbekende voor elkaar, het wordt namelijk hun zesde onderlinge wedstrijd. Van de vijf voorgaande edities was de 25-jarige Ivanovic vier keer de sterkste. Razzano behaalde haar enige overwinning acht jaar geleden op het WTA-toernooi in Antwerpen. De 30-jarige Française stapte destijd met een 6-3 2-6 en 6-3 overwinning van de baan.

Unibet verwacht dat Ivanovic vandaag haar vijfde overwinning gaat boeken op Razzano. Toch heeft Razzano in het verleden al bewezen te kunnen stunten tegen echte toppers, zo won ze vorig jaar nog in de eerste ronde van Serena Williams. Ivanovic is dus gewaarschuwd.

Verdien geld dankzij Williams

Naast het volgen van de wedstrijd van Williams tegen Cirstea, kunt u ook geld verdienen dankzij de Amerikaanse. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op Roland Garros pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Roland Garros 2013