Serena Williams topfavoriet tegen Francesca Schiavone op US Open 2013

Williams APimagesTitelverdedigster Serena Williams (WTA-1) probeert vandaag de eerste stap te zetten richting haar titelprolongatie. De Amerikaanse moet dan in de eerste ronde wel zien te winnen van Francesca Schiavone, de 33-jarige nummer 54 van de wereld. De wedstrijd tussen Williams en Schiavone staat om 01.00 uur Nederlandse tijd gepland en is live te volgen via Unibet.

Williams en Schiavone zijn geen onbekende voor elkaar. Beide dames zijn al minimaal vijftien jaar actief op de WTA-tour en hebben al zeven keer tegen elkaar gespeeld. Vijf van deze ontmoetingen werden gewonnen door de huidige nummer één van de wereld. De twee wedstrijden waarin Schiavone aan het langste eind trok, werden gespeeld op gravel. Op de snellere banen was de Italiaanse keer op keer kansloos tegen de mokerslagen die Williams uitdeelt.

Voor deze achtste onderlinge ontmoeting is het dan ook logisch dat Williams de grote favoriet is. GrandSlamToernooi.nl zet dan ook in op een eenvoudige overwinning van de Amerikaanse.

Na Li – Olga Govortsova

Na Li (WTA-6) begint haar US Open 2013 met een wedstrijd tegen de nummer 88 van de wereld, Olga Govortsova. Li en Govortsova worden om 17.00 uur Nederlandse tijd op de baan verwacht om hun wedstrijd af te werken.

Li kende een goede voorbereiding op de US Open 2013. De Chinese nummer zes van de wereld behaalde in zowel Toronto als in Cincinnati de halve finale. Hopelijk kan Li mede hierdoor eindelijk een goed resultaat neerzetten in New York. In acht deelnamen behaalde ze slechts één keer de kwartfinale, dit was in 2009. Tijdens de laatste drie edities behaalde ze alleen in 2012 de derde ronde.

Bookmaker Unibet heeft wel vertrouwen in de eerste wedstrijd van Li, ze is dan ook neergezet als favoriet in haar wedstrijd tegen de 25-jarige Govortsova.

Wedden op US Open 2013

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het live kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op US Open 2013