Serena Williams treft Sabine Lisicki in vierde ronde Wimbledon 2013

Serena Williams (2)Serena Williams (WTA-1) ligt nog steeds op schema om haar titel op Wimbledon te prolongeren. De 31-jarige Amerikaanse, die dit toernooi nog geen set verloor, staat in de vierde ronde tegenover Sabine Lisicki (WTA-24) uit Duitsland. Williams en Lisicki worden om 14.00 uur op het Centre Court verwacht om hun wedstrijd af te werken. Live beelden zijn verkrijgbaar dankzij Unibet TV.

Topseed Williams, die Wimbledon al zes keer op haar naam schreef, verloor tot dusver pas zeven games in vier sets. Echter is de Amerikaanse nog niet echt getest, aangezien ze achtereenvolgens aantrad tegen de nummer 92, nummer 100 en nummer 84 van de WTA-ranglijst.

In deze vierde ronde krijgt de Amerikaanse, in de vorm van Lisicki, te maken met een grasspecialist. De 24-jarige Duitse behaalde de laatste twee jaar minimaal de kwartfinale op Wimbledon. Vorig jaar was ze onder andere te sterk voor Sharapova.

Ondanks deze mooie statistieken gaat Unibet er niet vanuit dat Lisicki voor een verrassing kan zorgen in haar wedstrijd tegen Williams. De hardhitter uit Amerika is de favoriet voor de overwinning.

Agnieszka Radwanska – Tsvetana Pironkova

Een tweede vierde ronde op maandag 1 juli gaat tussen het vierde reekshoofd Agnieszka Radwanska (WTA-4) en Tsvetana Pironkova (WTA-72). Deze twee dames beginnen om 14.00 uur Nederlandse tijd aan hun partij.

Radwanska en Pironkova zijn duidelijk geen onbekende voor elkaar. Deze wedstrijd stond namelijk al tien keer eerder op het programma. Radwanska won de meeste ontmoetingen tegen de 25-jarige Bulgaarse, namelijk acht stuks.

De laatste grasontmoeting tussen de twee dames, tijdens het WTA-toernooi in Eastbourne, werd opvallend makkelijk gewonnen door Pironkova. De nummer 72 van de wereld stapte ruim een jaar geleden met een 6-2 6-4 overwinning van de baan.

Unibet verwacht echter niet dat Pironkova dit kunststukje kan herhalen. Radwanska, verliezend finalist in 2012, is duidelijk de favoriet voor een plek in de kwartfinale.

Verdien geld dankzij Williams

Naast het live volgen van de wedstrijd tussen Williams en Lisicki, kunt u ook geld verdienen dankzij de Amerikaanse. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op Wimbledon pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Wimbledon 2013