Shanghai Masters 2013 live: Rafael Nadal – Juan Martin Del Potro

Rafael Nadal (ATP-1) treft de boomlange Argentijn Juan Martin Del Potro (ATP-5) in de halve finale van de Shanghai Rolex Masters 2013. Deze partij staat op zaterdag 12 oktober om 14.00 uur Nederlandse tijd op het programma. Liefhebbers kunnen de wedstrijd live volgen via een stream van bookmaker Unibet.

Beide heren zijn dit jaar erg actief geweest op hardcourt. Topfavoriet Nadal won liefst 30 van zijn 31 wedstrijden op deze snelle ondergrond en schreef de toernooien in Indian Wells, Montreal, Cincinnati en de US Open 2013 op zijn naam. Zijn enige nederlaag leed hij afgelopen zondag op het ATP 500-toernooi in Beijing.

”DelPo” won ook 30 wedstrijden op hardcourt, maar de huidige nummer vijf van de wereld moest ook acht keer een nederlaag incasseren. De Argentijn won de ATP-toernooien Washington en Tokyo.

Wij verwachten dat Nadal vandaag zijn 31 overwinning boekt op hardcourt. Deze mening wordt gedeeld door bookmaker Unibet, die de Spanjaard als favoriet heeft genoteerd.

Novak Djokovic – Jo-Wilfried Tsonga

De tweede halve finale op de Shanghai Masters 2013 gaat tussen titelverdediger Novak Djokovic (ATP-2) en Jo-Wilfried Tsonga (ATP-9). Deze wedstrijd staat om 10.30 uur Nederlandse tijd gepland en is live te volgen via Unibet TV.

Djokovic en Tsonga hebben maar liefst vijftien keer eerder tegenover elkaar gestaan op een officieel toernooi. Tien keer was het Djokovic die als winnaar van de baan stapte, de 28-jarige Tsonga trok vijf keer aan het langste eind. De laatste wedstrijd op hardcourt vond dit jaar plaats op het Masters-toernooi van Indian Wells. In de kwartfinale van dit evenement was het ”Djoko” die met een 6-3 6-1 overwinning van de baan stapte.

Voor deze zestiende confrontatie is het Djokovic die als favoriet is aangewezen. Wij gaan er vanuit dat de Serviër zich opnieuw gaat plaatsen voor de finale in Shanghai.

Verdien geld dankzij Nadal

Naast het volgen van de wedstrijd tussen Nadal en Del Potro, kunt u ook geld verdienen dankzij de Spanjaard. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.