Shanghai Rolex Masters 2013 live: Roger Federer – Gael Monfils

Roger Federer (ATP-7) speelt op donderdag 10 oktober om 9.30 uur Nederlandse tijd tegen de Fransman Gael Monfils (ATP-42). Op het spel staat een plaats in de kwartfinale van het Masters-toernooi in Shanghai. Deze wedstrijd is live te volgen via Unibet TV.

Hoewel Federer in zijn vorige partij in straight sets te sterk was voor Andreas Seppi, was zijn spel in de openingsset niet om over naar huis te schrijven. Hij keek al snel tegen een break aan en moest een aantal games later een 0-30 achterstand wegpoetsen.

Tegenover de ATP-site liet de Zwitser weten, dat hij zich pas in het tweede bedrijf op zijn gemak voelde. ”Pas bij een set en een break voorsprong begon ik mezelf comfortabel te voelen. Seppi speelde een erg goede wedstrijd, maar het is me toch gelukt om te winnen.”

Tegen Monfils op hardcourt kan ”the FedExpress” zich geen matige start permitteren. Desondanks blijft bookmaker Unibet vertrouwen houden in de 17-voudig Grand Slam winnaar en gaat men uit van een overwinning van Federer.

Novak Djokovic – Fabio Fognini

Titelverdediger Novak Djokovic (ATP-2) speelt in de derde ronde van de Shanghai Masters tegen Fabio Fognini, de nummer 17 van de wereld. Beide heren worden om 12.00 uur Nederlandse tijd op het Centre Court verwacht. Liefhebbers kunnen de wedstrijd live volgen via een stream van Unibet.

Djokovic en Fognini hebben zes keer eerder tegenover elkaar gestaan. Slechts één keer slaagde de opvliegende Italiaan erin om te winnen van ”Djoko”. Deze zege behaalde hij in 2006, in de tweede kwalificatieronde van het Masters-toernooi in Rome. Fognini was destijds met 7-6 1-6 en 6-3 te sterk voor Djokovic.

Morgen zal Fognini geen enkele aanspraak gaan maken op de overwinning. Wij verwachten dat ”the Djoker” zich in straight sets gaat plaatsen voor de kwartfinale van de Shanghai Rolex Masters.

Verdien geld dankzij Federer

Naast het volgen van de wedstrijd tussen Federer en Monfils, kunt u ook geld verdienen dankzij de Zwitser. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws