Simona Halep – Andrea Petkovic: Halve finale French Open

Simona Halep (WTA-4) en Andrea Petkovic (WTA-27) maken zich vanmiddag op voor hun eerste halve finale op een Grand Slam toernooi. Deze wedstrijd begint om 15.30 uur. De 22-jarige Roemeense en vier jaar oudere Duitse verschijnen omstreeks 15.30 uur op het Centre Court van Roland Garros.

Halep won de laatste twee wedstrijden die ze speelde tegen ‘Petko’, waaronder de finale van het graveltoernooi in Nürnberg 2013. De Roemeense won in de Duitse stad de eerste van haar zeven WTA-titels. In totaal is de onderlinge head-to-head stand 2-1 in het voordeel van Halep.

”Ik versloeg haar vorig jaar in Nürnberg in straight sets”, vertelde Halep in de aanloop naar het duel met Petkovic. ”Maar deze wedstrijd stond vorig jaar op het programma en we hebben ons sindsdien steeds verder ontwikkeld. Het wordt een zware wedstrijd met veel druk, want het gaat om een halve finale op een Grand Slam toernooi. Ik voel me goed en ik ga er alles aan doen om te winnen.”

Wedden op Roland Garros 2014

Naast het volgen van de wedstrijden op Roland Garros, kunt u ook geld verdienen dankzij deze tennissers. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op Roland Garros pagina.