Simona Halep – Indy de Vroome: Live streaming WTA Boekarest

Indy de Vroome (WTA-190) neemt het in de eerste ronde van het WTA-toernooi in Boekarest op tegen topfavoriete Simona Halep, de nummer drie van de wereld. De twee dames verschijnen om 16.00 uur op het center court om hun partij af te werken.

De 18-jarige De Vroome begint vandaag aan haar tweede optreden op WTA-niveau. De Nederlandse werd eerder dit jaar via een wildcard toegelaten tot het grote WTA-toernooi van Miami. Ze verloor hier nipt van Anna Schmiedlova. Vorige week kwam ze nog in actie op het ITF-toernooi in Middelburg. Na een gemakkelijke eerste ronde, moest ze een ronde later haar meerdere erkennen in Bernarda Pera.

Voor Halep wordt het haar eerste wedstrijd na haar verloren halve finale op Wimbledon. Het is nog wel even afwachten hoe fit de Roemeense aan de start verschijnt, aangezien ze vorige week nog haar enkel blesseerde. Op gravel boekt de nummer één van de plaatsingslijst goede resultaten. Op het WTA-toernooi van Madrid en op Roland Garros schopte ze het tot de finale, beiden gingen in drie sets verloren tegen Maria Sharapova.

Normaal gesproken maakt De Vroome geen kans op de overwinning tegen Halep. Mocht Halep nog niet geheel fit zijn, dan geef ik onze landgenote een kleine kans.

Kiki Bertens – Irina Begu

Kiki Bertens (WTA-85) is de tweede Nederlandse speelster die deze week in actie komt in Boekarest. De Wateringse is in de eerste ronde gekoppeld aan Irina Begu (WTA-64). Deze partij staat om 14.00 uur gepland.

In de twee voorgaande ontmoetingen met Begu slaagde Bertens er niet in om de overwinning uit het vuur te slepen. Ik verwacht dat Bertens vanmiddag revanche gaat nemen voor haar twee eerdere nederlagen. Ik zet in op een 2-0 overwinning in sets voor onze landgenote.

Live streaming WTA Boekarest

Heb je een account bij Unibet, dan kun je veel wedstrijden LIVE volgen op de stream. Heb je nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.