Simona Halep – Maria Sharapova: Live kijken naar finale WTA Madrid

Simona Halep (WTA-5) en Maria Sharapova (WTA-9) spelen zondag 11 mei de finale van het WTA-toernooi in Madrid. De Roemeense en Russische worden om 16.30 uur op de baan verwacht.

Voor Halep, die gisteren in de halve finale nipt won van Petra Kvitova, wordt het haar eerste Premier Mandatory finale. Het is voor de Roemeense erg snel gegaan in een jaar tijd, dit vindt ze zelf ook. ”Het is erg moeilijk te geloven hoe snel het voor me gegaan is in het afgelopen jaar”, aldus de 22-jarige Halep.

”Ik begon vorig jaar een stuk beter te spelen, maar ik had nooit durven dromen dat ik in de top 4 terecht zou komen. Het wordt een erg moeilijke wedstrijd met Maria, die natuurlijk een grote kampioene is, maar ik ga er alles aan doen om de titel te winnen.”

Sharapova ongeslagen tegen Halep

Twee keer eerder stonden Halep en Sharapova tegenover elkaar op het hoogste niveau, beide keren was het de 27-jarige Sharapova die met een straight sets overwinning van de baan stapte.

Desondanks verwacht Sharapova niet dat het vandaag ook gemakkelijk zal gaan. ”Simona is een extreem goede speelster en beweegt enorm goed op de baan, zeker op gravel. Ze haalt enorm veel ballen terug, waardoor het een mentaal ook een moeilijke partij wordt. Ik moet rustig blijven en op het juiste moment toeslaan.”

Live streaming Simona Halep – Maria Sharapova

Heb je een account bij Unibet, dan kun je de finale op het Mutua Madrid Open LIVE volgen op de stream. Heb je nog geen account? Maak er nu nog één eenvoudig aan, doe je storting en kijk direct naar alle spannende wedstrijden. Met je nieuwe account strijk je bovendien 50 euro bonus op, waarmee je kunt inzetten op jouw favorieten.