Sony Open Tennis 2013 in Miami: Djokovic speelt tegen Haas

Novak-Djokovic-18-10-2012-1_250Novak Djokovic, de nummer één van de wereld, speelt in de nacht van dinsdag 26 maart tegen de ervaren Tommy Haas (ATP-18). Op het spel staat een plek bij de laatste vier spelers van het ATP 1000-toernooi in Miami. De wedstrijd gaat om 02.00 uur Nederlandse tijd beginnen op het centre court in Miami.

Topseed Djokovic wist de derde ronde te bereiken via een straight sets overwinning op Devvarman. Ondanks het feit dat de Serviër voor zijn doen veel fouten maakte, kwam de overwinning geen moment in gevaar.

Haas, die in de tweede ronde te sterk was voor Sijsling, was op zondag 24 maart te sterk voor Dolgopolov. De Duitser stapte met een 6-3 6-2 overwinning van de baan.

”Djoko” en Haas hebben in het verleden acht keer eerder tegen elkaar gespeeld. Zes keer was de 25-jarige Serviër te sterk voor de negen jaar oudere Duitser. De laatste wedstrijd vond in januari van dit jaar plaats, tijdens de Hopman Cup. Djokovic boekte hier zijn grootste zege ooit op Haas: 6-2 6-0.

Voor deze negende onderlinge wedstrijd is de in goede vorm verkerende Djokovic de favoriet. De wedstrijd is vanaf 02.00 uur live te volgen via Unibet TV.

Voorbeschouwing: Gilles Simon – Janko Tipsarevic

Op dinsdag 26 maart spelen de leeftijdsgenoten Gilles Simon (ATP-13) en Janko Tipsarevic (ATP-9), in de derde ronde van het Sony Open Tennis, tegen elkaar. De partij gaat om 22.00 uur van start.

In het afgelopen jaar stond de wedstrijd Simon-Tipsarevic al veelvuldig op het programma, vijf keer om precies te zijn. Als de opgave van Tipsarevic in Valencia niet meegeteld wordt, wisten beide heren twee keer aan het langste eind te trekken.

De bookmakers verwachten dat de verschillen tussen de Fransman en Serviër dicht bij elkaar liggen. Desondanks gaat de voorkeur licht uit naar de nummer 13 van de wereld.

Live tennis op Unibet TV

Naast de twee bovenstaande duels, speelt ook Andy Murray (ATP-3) zijn derde ronde wedstrijd. Om 19.20 uur Nederlandse tijd begint de Brit aan zijn duel tegen Andreas Seppi (ATP-19) uit Italië. Ook deze wedstrijd is te volgen via Unibet TV.