Sport 1 Open: Robin Haase treft Matwe Middelkoop in kwartfinale

Haase APImagesDe als eerste geplaatste Robin Haase (ATP-59) kan zich vandaag plaatsen voor de halve finale van het Challenger-toernooi in Scheveningen. De 26-jarige Nederlander moet dan wel zien te winnen van zijn drie jaar oudere landgenoot Matwe Middelkoop (ATP-243). Deze partij is vanaf 19.00 uur live te volgen via Unibet TV.

Haase plaatste zich gisteren op erg gemakkelijke wijze voor de kwartfinale. Het eerste reekshoofd stond slechts één game af tegen Sergeyev. Tegenstander Middelkoop had het wat lastiger, hij had drie sets nodig om te winnen van Kirche.

Ondanks het feit dat Haase nog nooit wist te winnen van Middelkoop, is de hij toch de grote favoriet. Echter wist de nummer 59 van de wereld nog nooit verder te komen dan de kwartfinales op de Mets in Scheveningen en is Middelkoop de verliezend finalist van 2012.

Jesse Huta-Galung – Stephane Robert

De 27-jarige Jesse Huta-Galung probeert zich vandaag, net als Robin Haase, te plaatsen voor de halve finale van het Sport 1 Open toernooi. De Nederlander gaat het opnemen tegen Stephane Robert (ATP-145) uit Frankrijk. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur en is live te volgen via Unibet.

Huta-Galung en Robert hebben in het verleden drie keer eerder tegen elkaar gespeeld. De laatste ontmoeting vond dit jaar plaats op het Challenger-toernooi in Saint Brieuc. De 27-jarige Nederlander was hier in straight sets te sterk voor zijn Franse opponent en schreef later zelfs het toernooi op zijn naam.

Ook voor de vierde ontmoeting wordt Huta-Galung als topfavoriet gezien. Mocht de Nederlander ook daadwerkelijk weten te winnen, dan plaatst hij zich voor de tweede maal voor de halve finale op het graveltoernooi in Scheveningen.

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws