Thiemo de Bakker – Alejandro Gonzalez: Live kijken ATP Bogota

Thiemo de Bakker (ATP-147) speelt komende nacht om 01.00 uur Nederlandse tijd zijn tweede ronde duel op het ATP 250-toernooi in Bogota. De Hagenaar neemt het op tegen Alejandro Gonzalez, de nummer 74 van de wereld.

De Bakker, voor de eerste keer deelnemer aan het Claro Open Colombia toernooi, plaatste zich gisteren via een nipte overwinning op qualifier Kevin King voor de laatste zestien op dit hardcourttoernooi. Na wedstrijdpunten tegen de hebben gekregen in de tweede set, stapte de Nederlander uiteindelijk met een 2-6 7-6 en 6-3 zege van de baan.

Tegenstander Gonzalez is voor het tweede jaar actief op dit toernooi in eigen land. In de openingsronde rekende hij in drie sets af met Evgeny Donskoy. Zijn beste prestatie op hardcourt van dit jaar is een finaleplaats in Sao Paulo en een plek in de derde ronde op het ATP Masters-toernooi van Indian Wells. De Colombiaan verloor in de derde schifting uiteindelijk met 2-1 in sets van Novak Djokovic.

Gonzalez favoriet tegen De Bakker

Bookmaker Unibet denkt dat Gonzalez zich vannacht plaatst voor de kwartfinale in Bogota. Van de 25-jarige De Bakker wordt niet verwacht dat hij nog een overwinning uit het vuur kan slepen. Ik zelf verwacht dat Gonzalez zich in drie sets langs De Bakker slaat.

Programma woensdag 16 juli ATP Bogota

Bekijk hieronder het volledige speelschema van vandaag op het Clara Open Colombia toernooi:

18.00 uur: Michal Przysiezny – Jimmy Wang
18.00 uur: Matthew Ebden – James Ward
18.00 uur: Juan Ignacio Londero – Victor Estrella
18.00 uur: Nicolas Barrientos – Peter Polansky
19.30 uur: Vasek Pospisil – Alex Kuznetsov
19.30 uur: Guido Pella – Radek Stepanek
20.50 uur: Bernard Tomic – Alejandro Falla
01.00 uur: Thiemo de Bakker – Alejandro Gonzalez

Wedden op ATP Bogota

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het volgen van de wedstrijden met Nederlandse deelnemers een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.