Thiemo de Bakker – Benjamin Becker: Live stream ATP Atlanta

Lucky loser Thiemo de Bakker (ATP-142) speelt zaterdag 26 juli om 00.30 uur Nederlandse tijd zijn kwartfinale op het ATP 250-toernooi in Atlanta. Onze landgenoot is hierin gekoppeld aan Benjamin Becker, de nummer 66 van de wereld.

De Bakker boekte afgelopen nacht een knappe overwinning op de als tweede geplaatste Kevin Anderson. De nummer 142 van de wereld had twee uur nodig om met een 6-4 en 7-5 overwinning van de baan te stappen. De Bakker benutte zelf drie van zijn dertien breakkansen. Hij maakte liefst tachtig procent van de punten als zijn eerste service goed was.

”Ik bewijs hiermee dat ik goed tegen deze topspelers kan tennissen. Mijn doel is meer wedstrijden op dit niveau te spelen zodat ik mezelf steeds meer kan verbeteren”, aldus De Bakker.

Tweede ontmoeting tussen De Bakker en Becker

De Bakker en Becker stonden eenmaal eerder tegenover elkaar in ATP-verband. In 2011 was de Duitser de sterkste in de eerste ronde op het Masters-toernooi van Indian Wells. Het werd hier 6-2 en 7-5.

Bookmaker Unibet heeft de 33-jarige Becker aangewezen als favoriet in deze kwartfinale. Ik ga zelf uit van een 2-1 overwinning in sets voor De Bakker.

Haase naar halve finale ATP Gstaad

Robin Haase heeft zich vandaag voor het tweede opeenvolgende jaar geplaatst voor de halve finale op het ATP-toernooi in Gstaad. De 27-jarige Hagenaar won in drie sets van titelverdediger Youzhny. Haase nam hiermee revanche op zijn verloren finale van vorig jaar, toen Youzhny in straight sets te sterk was.

Voor een plaats in de finale moet Haase morgen af zien te rekenen met Juan Monaco. De Argentijnse gravelbijter rekende op zijn beurt af met Thomasz Bellucci uit Brazilië.

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het volgen van de wedstrijden met Nederlandse deelnemers een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.