Thiemo de Bakker en Arantxa Rus spelen in eerste ronde Topshelf Open

Thiemo de Bakker (1)Thiemo de Bakker (ATP-86), de nummer drie van Nederland, speelt maandag 17 juni zijn eerste ronde op Topshelf Open 2013. De 24-jarige Nederlander gaat het opnemen tegen de ervaren Italiaan Paolo Lorenzi (ATP-71). Beide heren verschijnen om 11.00 uur op de baal om hun partij af te werken.

De Bakker speelde op het grastoernooi van Queen’s zijn eerste graswedstrijden van dit jaar. Hij overleefde hier de eerste ronde, om vervolgens te verliezen van top 10-speler Tomas Berdych. Vooral in de tweede set liet de voormalig Wimbledon kampioen bij de junioren de nodige kansen liggen.

Tegen Lorenzi, die in zijn laatste drie toernooien telkens in de eerste ronde verloor, zal de Nederlander deze kansen wel moeten maken om te winnen. Unibet verwacht dat de Nederlander dit wel gaat doen en heeft de Bakker daarom aangewezen als favoriet.

Voorbeschouwing: Arantxa Rus – Magdalena Rybarikova

De laatste wedstrijd van maandag 17 juni gaat tussen de 22-jarige Arantxa Rus (WTA-151) en Magdalena Rybarikova (WTA-43) uit Slowakije. Deze partij staat om 16.30 uur gepland op het Centre Court.

Voor de linkshandige Rus begint vandaag haar voorbereiding op Wimbledon 2013. Vorige week was ze nog actief op het graveltoernooi in Stuttgart, waar ze in de eerste ronde verloor van topseed Jankovic. Ondanks het feit dat ze een flinke terugval heeft gemaakt op de wereldranglijst, lijkt haar spel de laatste weken weer wat beter te worden.

Tegen de Slowaakse Rybarikova zal Rus weer flink aan de bak moeten. De nummer 43 van de wereld heeft er al één grastoernooi opzitten, waarin ze gelijk de halve finale haalde. Dit was op het WTA-toernooi in Birmingham.

Bookmaker Unibet gaat er niet vanuit dat Rus de eerste ronde in eigen land overleefd. De 24-jarige Rybarikova lijkt de meeste aanspraak te maken op de overwinning. De wedstrijd is love te volgen via Unibet TV.

Verdien geld dankzij de Bakker

Naast het live volgen van de wedstrijd tussen de Bakker en Lorenzi, kunt u ook geld verdienen dankzij de Nederlander. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws