Thiemo de Bakker speelt tegen Tomas Berdych op Queen’s 2013

Thiemo de BakkerDe 24-jarige Thiemo de Bakker (ATP-91) staat op woensdag 12 juni voor een lastige klus op het ATP-toernooi van Queen’s. De nummer drie van Nederland staat namelijk voor een ontmoeting met top 10-speler Tomas Berdych (ATP-6). Deze wedstrijd staat om 13.20 uur Nederlandse tijd gepland op het Centre Court in Londen.

De Bakker en Berdych hebben één keer eerder tegen elkaar gespeeld. Op het hardcourttoernooi in Miami 2010, was de 27-jarige Tsjech in twee sets te sterk voor onze landgenoot: 6-3 6-4. Toch heeft de winnaar van het juniorentoernooi van Wimbledon 2006, de wapens om het menig toptennisser moeilijk te maken op gras.

Desondanks heeft Unibet Berdych neergezet als de grote favoriet voor deze overwinning. Gezien het grote verschil op de wereldranglijst is dit geen gekke gedachte.

Voorbeschouwing: Igor Sijsling – Denis Istomin

Igor Sijsling (ATP-60) speelt vandaag ook zijn tweede wedstrijd op het gras van Queen’s. De Amsterdammer gaat het opnemen tegen Denis Istomin, de nummer 45 van de wereld. Beide heren beginnen om 16.00 uur Nederlandse tijd aan hun partij.

Sijsling en Istomin kwamen goed door hun eerste graswedstrijd van dit jaar heen. De 25-jarige Nederlander wist in straight sets te winnen van Ito en Istomin won in twee sets van Kuznetsov.

Bookmaker Unibet gaat er echter vanuit dat het bij één overwinning blijft voor Sijsling. GrandSlamToernooi.nl is het hier niet mee eens, wij verwachten dat Sijsling zich plaatst voor de derde ronde op Queen’s.

Verdien geld dankzij de Bakker

Naast het volgen van de wedstrijd tussen de Bakker en Berdych, kunt u ook geld verdienen dankzij de Nederlander. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws