Thiemo de Bakker treft James Blake in eerste ronde Wimbledon 2013

Thiemo de Bakker (1)Thiemo de Bakker (ATP-93) neem het dinsdag 25 juni op tegen de 33-jarige James Blake (ATP-87). Beide heren verschijnen om 12.30 uur Nederlandse tijd om hun partij af te werken op het magische Wimbledon.

De Bakker reisde na zijn uitschakeling op Topshelf Open al snel af naar Londen, om een wedstrijd te spelen op de Boodles Tennis Challenge. De Nederlander verloor hier een demonstratiewedstrijd tegen Zeballos.

De Amerikaan Blake, die drie kwalificatiewedstrijden won in Eastbourne, staat vandaag voor zijn elfde deelname aan Wimbledon. Zijn beste prestatie is een derde ronde, deze behaalde hij in 2006 en 2007. Sinds 2008 heeft hij geen enkele wedstrijd meer gewonnen in het hoofdtoernooi.

Unibet heeft de ervaren Blake, ondanks een negatieve reeks van vier nederlagen op rij, neergezet als favoriet. Het is aan de Bakker om het ongelijk van de bookmaker aan te tonen.

Igor Sijsling – Alex Kuznetsov

Service-volley speler Igor Sijsling (ATP-64) neemt het vandaag op tegen Alex Kuznetsov (ATP-173). Op het spel staat een tweede ronde op het grootste grastoernooi ter wereld, Wimbledon. De partij staat om 15.15 uur Nederlandse tijd gepland.

Sijsling kende geen optimale voorbereiding op Wimbledon 2013. De 25-jarige Amsterdammer kon wegens ziekte niet in actie komen op Topshelf Open. Om deze reden speelde hij zijn laatste officiële wedstrijd op het grastoernooi van Queen’s, welke hij in drie sets verloor van Tsonga.

De Amerikaan Kuznetsov heeft er al drie wedstrijden opzitten op Wimbledon. De nummer 173 van de wereld doorstond het kwalificatietoernooi met succes, waarin hij achtereenvolgens won van Ward Hibbert, Andreozzi en Authom.

Sijsling wordt gezien als favoriet voor een plek in de tweede ronde. Van Kuznetsov wordt niet verwacht dat hij vier wedstrijden op een rij wint.

Wedden op Wimbledon 2013

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Wimbledon 2013