Thiemo de Bakker underdog tegen Viktor Troicki in Bastad 2013

De Bakker APImagesThiemo de Bakker (ATP-104) staat donderdag 11 juli in de tweede ronde van het ATP 250-toernooi in Bastad. De 24-jarige Nederlander gaat het op het Zweedse gravel opnemen tegen Viktor Troicki (ATP-52). Deze wedstrijd staat om 15.00 uur gepland. Deze wedstrijd is live te volgen via Unibet TV.

De Bakker bereikte gemakkelijk de tweede ronde, door met 6-2 en 6-4 af te rekenen met qualifier Schwartzman. Tegenstander Troicki stond ook geen set af in de openingsronde. De nummer 52 van de wereld was in straight sets te sterk voor Souza.

De Bakker en Troicki hebben in het verleden twee keer eerder tegen elkaar gespeeld. De eerste ontmoeting vond plaats op het Masters-toernooi in Rome 2010. Bij een 3-6 6-1 en 1-0 achterstand was het de Bakker die de handdoek in de ring gooide. Twee jaar later, op het ABN AMRO World Tennis Tournament in Ahoy, was het opnieuw de Serviër die aan het langste eind trok. Ditmaal won Troicki met 7-6 en 6-0.

Ook voor deze derde ontmoeting is de 27-jarige Troicki de grote favoriet. Van de Bakker wordt niet verwacht dat hij de laatste acht bereikt op het graveltoernooi in Bastad.

Haase treft Sergeyev op Sport 1 Open

Robin Haase (ATP-59) neemt het op het Sport 1 Open toernooi vandaag op tegen Ivan Sergeyev (ATP-182). De 26-jarige Nederlander begint om 19.00 uur aan zijn tweede ronde partij. Live beelden worden verzorgd door Unibet.

Uiteraard gaat Haase deze wedstrijd in als grote favoriet. De Nederlander is, ondanks zijn mindere prestaties op grotere toernooien, de topfavoriet voor de eindzege op het Challenger-toernooi op de Mets in Scheveningen.

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws