Thuisspeler Murray ontmoet Baghdatis

Publiekslieveling Andy Murray (ATP-4) speelt zaterdag 30 juni tegen Marcos Baghdatis (ATP-42) uit Cyprus. Ondanks het feit dat Baghdatis ook een populaire speler is, zal Murray toch de fans op zijn hand hebben. De derde ronde wedstrijd zal rond 17.00 uur Nederlandse tijd van start gaan op het centre court van Wimbledon.

Op het gebied van onderlinge wedstrijden, staan Murray en Baghdatis in evenwicht. Beide heren wisten drie van de zes ontmoetingen naar zich toe te trekken. Één van deze ontmoetingen vond plaats op gras, tijdens Wimbledon 2006. De 27-jarige Cyprioot was zes jaar geleden in straight sets te sterk voor de huidige nummer vier van de wereld.

Unibet heeft Murray aangewezen als de grote favoriet. Op de Brit staat een quote van 1.10. Wanneer Baghdatis de vierde ronde bereikt, dan keert Unibet 7.00x uw inleg uit.

Voorbeschouwing: Brian Baker – Benoit Paire

Op court 3 gaat vanmiddag het duel tussen wildcard-speler Brian Baker (ATP-126) en Benoit Paire (ATP-55) van start. Volgens het ”schedule of play” gaat de wedstrijd om 12.30 uur Nederlandse tijd van start.

De carriére van Baker is opvallend te noemen, aangezien hij zeven jaar gestopt was met actief tennis. Tussen 2002 en 2005 speelde Baker toernooien, maar blessure’s zorgde ervoor dat de inmiddels 27-jarige speler de handdoek in de ring gooide. Hij moest ondermeer vijf operaties ondergaan. Drie aan de heup, één aan de elleboog en één aan een hernia.

Gezien het verleden is het dus een uiterst knappe prestatie dat Baker, die de bijnaam ”Comebackkid” heeft gekregen, uberhaupt weer professioneel tennis kan spelen. De afgelopen maanden bereikte hij ondermeer de finale van het ATP-toernooi in Nice en een derde ronde op Roland Garros. Sinds korte tijd speelt hij weer zijn wedstrijden op de ATP-Tour.

”Comebackkid” is de grootste kanshebber op de vierde ronde. Op de Amerikaan staat een notering van 1.56. Een zege van Paire wordt gewaardeerd met een quote van 2.36.

Wedden op Tennis met Unibet