Tweede ronde Newport 2013: Igor Sijsling tegen Yuichi Sugita

Sijsling APImagesIgor Sijsling (ATP-55) gaat zich woensdag 10 juli proberen te plaatsen voor de kwartfinale van het ATP-toernooi in Newport. Hiervoor moet de 25-jarige Nederlander wel weten te winnen van Yuichi Sugita, de nummer 148 van de wereld. Deze partij begint om 17.00 uur Nederlandse tijd.

De als derde geplaatste Sijsling sloeg zich gisteren probleemloos naar de tweede ronde in het Amerikaanse Newport. De Italiaan Viola werd met 6-4 en 6-1 aan de kant gezet. Tegenstander Sugita stond in de openingsronde ook geen set af. De Japanner was verrassend te sterk voor de Canadees Levine: 7-5 7-5.

Voor deze tweede ronde partij is ”Sijs”, die nog nooit eerder speelde tegen Sugita, door bookmaker Unibet neergezet als topfavoriet. Mocht de Nederlander zich weten te plaatsen voor de kwartfinale, dan wacht hierin vermoedelijk Michael Russell. De Amerikaan staat in de tweede ronde tegenover Alex Kuznetsov, maar wist de voorgaande elf ontmoetingen met zijn landgenoot allemaal te winnen.

John Isner – Adrian Mannarino

Titelverdediger John Isner (ATP-19) speelt vandaag zijn tweede ronde partij op het grastoernooi van Newport. De lange Amerikaan gaat het hierin opnemen tegen Adrian Mannarino (ATP-75). Beide heren verschijnen om 19.40 uur Nederlandse tijd op het Centre Court.

Isner en Mannarino hebben in het verleden twee keer eerder tegen elkaar gespeeld. De eerste ontmoeting, op het ATP-toernooi in Montpellier 2010, was de ”marathonman” in drie sets de sterkste. De tweede onderlinge partij vond op de laatste editie van Wimbledon plaats. Het was Isner die hier na twee games de handdoek in de ring gooide.

Voor de derde ontmoeting tussen Isner en Mannarino is de eerstgenoemde de favoriet voor de overwinning. Het Amerikaanse servicekanon is voldoende hersteld van zijn kwetsuur en lijkt zonder enige moeite door te stoten naar de laatste acht.

Verdien geld dankzij Sijsling

Naast het volgen van de wedstrijd tussen Sijsling en Viola, kunt u ook geld verdienen dankzij de Nederlander. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws