Tweede ronde Roland Garros 2014: Novak Djokovic – Jeremy Chardy

Novak Djokovic (ATP-2) is in de tweede ronde van Roland Garros 2014 gekoppeld aan thuisspeler Jeremy Chardy, de huidige nummer 42 van de ATP-ranglijst. Beide heren worden om 12.30 uur op de baan verwacht om hun partij af te werken.

‘Nole’ maakte een relaxte indruk in zijn eerste ronde partij, welke hij vrij eenvoudig wist te winnen van Joao Souza. Tijdens de tweede regenpauze had de Serviër zelfs de tijd om een praatje te maken met een van de ballenjongens op het Court Philippe Chatrier.

Tegenstander Chardy kende ook weinig moeite in zijn openingsronde, de Fransman rekende in straight sets af met Daniel Gimeno-Traver. Dankzij deze overwinning staat de 26-jarige tennisser voor het vierde achtereenvolgende jaar in de tweede ronde van de Open Franse Tenniskampioenschappen.

Djokovic ongeslagen tegen Chardy

Djokovic en Chardy stonden tot dusver acht keer eerder tegenover elkaar, alle acht ontmoetingen werden zonder setverlies gewonnen door Djokovic. De nummer twee van de plaatsingslijst is voor mij ook vandaag de gedoodverfde favoriet voor de overwinning, ik zet in op 3-0 in sets voor ‘Djoko’.

Tennisgeweld op Roland Garros

Tot en met zondag 8 juni vindt op de gravelbanen in Parijs het tweede Grand Slam toernooi van het jaar plaats. Gedurende deze twee weken besteedt GrandSlamToernooi.nl dagelijks veel aandacht aan de prestaties van de tennistoppers van de ATP- en WTA-Tour.

Wat ook interessant is om te doen tijdens Roland Garros, is een weddenschap plaatsen op tennis. Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het live kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.