Unicef Open 2012: Igor Sijsling – Olivier Rochus

Op de derde dag van het Unicef Open zal Igor Sijsling (ATP-112) gaan spelen tegen Olivier Rochus (ATP-68). De Nederlander en Belg zullen om 11.00 uur het Centre Court in Rosmalen betreden. Op het spel staat een kwartfinaleplaats in het enige Nederlandse ATP-250 toernooi op gras.

Op ATP-niveau hebben de 24-jarige Sijsling en zeven jaar oudere Rochus nog niet tegen elkaar gespeeld. Dit gebeurde al wel twee keer op Challenger niveau. In 2009 wist Rochus de finale van het Challenger-toernooi in Manchester, met 6-3 4-6 6-2 te winnen van onze landgenoot. Één jaar later nam Sijsling revanche en versloeg de slechts 1.68m lange Belg met tweemaal 6-3.

Ook voor deze ontmoeting is Sijsling de favoriet, althans volgens Unibet. Op de Amsterdammer staat een notering van 1.85. Wanneer Rochus zich plaatst voor de kwartfinale in Rosmalen, keert Unibet 1.92x uw inzet uit.

Voorbeschouwing: Arantxa Rus – Sofia Arvidsson

Ook Arantxa Rus (WTA-71) maakt vandaag voor de tweede keer haar opwachting in het enkelspel van Rosmalen. De 21-jarige speelster uit Monster zal af moeten rekenen met Sofia Arvidsson (WTA-46). Deze wedstrijd zal niet voor 16.30 uur van start gaan, op de hoofdbaan van het Unicef Open.

Eerder dit jaar stonden de twee dames ook al tegen elkaar. In de tweede ronde van het WTA-toernooi in Brussel gaf Rus bij een 2-6 1-3 achterstand op met een rugkwetsuur. De ondergrond destijds was gravel, terwijl Arvidsson vooral goed presteert op snelle banen. Rus is dus gewaarschuwd.

Unibet geeft ook voor de tweede onderlinge wedstrijd, Arvidsson de beste papieren. Op de 28-jarige Zweedse staat een notering van 1.81. Rus moet het doen met een quote van 1.95.

Overige wedstrijden 20 juni 2012 op het Unicef Open

Hieronder staan de belangrijkste wedstrijden van dinsdag 20 juni op het Unicef Open 2012. De onderstaande wedstrijden, zijn niet de enige wedststrijden die vandaag afgewerkt worden in Rosmalen.

Heren
Melzer – Ito
Paire – Kubot
Ferrer – Mayer

Dames
Niculescu – Vinci
Schiavone – Begu
Flipkens – Gavrilova

Wedden op Tennis met Unibet