US Open 2013: Robin Haase – Frank Dancevic en Kiki Bertens – Jie Zheng

Bertens APimagesRobin Haase (ATP-62) en Kiki Bertens (WTA-68) spelen op maandag 26 augustus hun eerste ronde partij op de US Open 2013. Robin Haase treedt vanavond aan tegen de Canadees Frank Dancevic (ATP-152) en Kiki Bertens neemt het op tegen Jie Zheng, de nummer 55 van de WTA-ranglijst.

Robin Haase – Frank Dancevic

Robin Haase, de huidige nummer één van Nederland, treft met Frank Dancevic een speler uit het kwalificatietoernooi. Deze partij staat om 21.30 uur Nederlandse tijd op het programma.

De Nederlander en Canadees hebben in het verleden twee keer eerder tegen elkaar gespeeld. De eerste ontmoeting vond plaats op het Challenger-toernooi in Nashville 2006. De toen 19-jarige Haase was in de kwartfinale in drie sets te sterk voor de drie jaar oudere Dancevic. Vijf jaar later stonden beide heren opnieuw tegenover elkaar, ditmaal in de eerste ronde van het ATP-toernooi in Chennai. Opnieuw was het Haase die aan het langste eind trok: 6-7 6-4 6-4.

Bookmaker Unibet verwacht dat Haase vanavond zijn derde opeenvolgende overwinning boekt op de nummer 152 van de wereld.

Kiki Bertens – Jie Zheng

De 21-jarige Kiki Bertens begint haar tweede US Open Tennis met een wedstrijd tegen de Chinese Jie Zheng. Beide dames verschijnen om 20.00 uur Nederlandse tijd op Court 14.

Met de 30-jarige Zheng, die iets hoger staat op de wereldranglijst, treft Bertens een speelster die het liefst haar wedstrijden speelt op een snelle ondergrond. Haar beste resultaat op deze ondergrond behaalde ze in 2010, toen ze in de halve finale van de Australian Open stond.

Bertens, die na afloop van dit Grand Slam toernooi een enkeloperatie moet ondergaan, wordt niet gezien als favoriet in deze partij. Deze rol is toebedeeld aan Zheng.

Verdien geld dankzij Haase

Naast het volgen van de wedstrijd tussen Haase en Dancevic, kunt u ook geld verdienen dankzij de Nederlander. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op US Open 2013