US Open 2013: Serena Williams treft talent Sloane Stephens

Williams APimagesTitelverdedigster Serena Williams (WTA-1) en Sloane Stephens (WTA-16) staan tegenover elkaar in de vierde ronde van de US Open 2013. Op het spel staat een plek bij de laatste vier speelsters van het laatste ”Major” toernooi van 2013. Beide dames verschijnen om 20.30 uur Nederlandse tijd in het Arthur Ashe Stadium om hun wedstrijd af te werken. Live beelden zijn verkrijgbaar via Unibet.

Williams en Stephens hebben twee keer eerder tegen elkaar gespeeld, beide dames wisten één wedstrijd te winnen. De eerste ontmoeting vond plaats op het WTA-toernooi in Brisbane 2013. Williams was in de kwartfinale van dit hardcourtevenement met 6-3 en 6-4 te sterk voor de 20-jarige Amerikaanse. Stephens nam in dezelfde maand nog wraak voor haar nederlaag, door Williams te verslaan in de kwartfinale van de Australian Open.

Wij zetten ons geld in deze wedstrijd op de ervaren Williams. De jeugdige Stephens zal naar verwachting ooit nog de sterkste zijn in New York, maar dit succes komt nu nog te vroeg voor haar.

Agnieszka Radwanska – Ekaterina Makarova

Agnieszka Radwanska (WTA-4) neemt het in de vierde ronde van de US Open 2013 op tegen Ekaterina Makarova (WTA-25). Deze partij staat op zondag 1 september om 21.30 uur Nederlandse tijd gepland en wordt live uitgezonden door Unibet.

De Poolse kan vandaag haar beste prestatie ooit boeken op het grootste hardcourttoernooi ter wereld. In 2007, 2008 en 2012 schopte ze het tot de vierde ronde, maar bereikte nooit de laatste acht. Tegenstander heeft sowieso al haar beste prestatie ooit behaald, aangezien ze nog nooit in de vierde ronde stond.

Bookmaker Unibet verwacht dat Radwanska vandaag haar eerste kwartfinale in New York gaat halen. De 24-jarige nummer vier van de wereld is de aangewezen favoriet voor de overwinning.

Verdien geld dankzij Williams

Naast het volgen van de wedstrijd tussen Williams en Stephens, kunt u ook geld verdienen dankzij de Amerikaanse. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op US Open 2013