US Open 2013: Thiemo de Bakker verliest, Igor Sijsling speelt vandaag

Sijsling APImagesThiemo de Bakker is er gisteren niet in geslaagd om de tweede ronde in New York te bereiken. De 24-jarige Nederlander ging in de eerste ronde in straight sets onderuit tegen top 60-speler Pablo Andujar. De Spanjaard stapte met een 6-4 6-4 en 6-4 overwinning van de baan af.

Na afloop van zijn verloren partij, liet De Bakker weten dat hij geen moment lekker in de wedstrijd zat. ”In het begin had ik veel te veel spanning in mijn lichaam en daarna was ik niet constant. De ene game goed, de andere slecht. Teleurstellend dat ik me er niet in heb kunnen knokken. Ik baal dat ik niet weet waar het vandaan komt. Het gebeurt me niet vaak. Meestal ben ik het bij het inspelen wel kwijt”, aldus De Bakker tegenover tennistv.nl.

Naast zijn eigen spanning trof de Nederlander ook nog eens een tegenstander die weinig fouten maakte en erg fel speelde. ”Hij kon het niveau hoog houden, ik had ups en downs met af en toe uit het niets een dramatische game. Daar moet ik van leren. Dit meenemen en weer doorgaan.”

De Bakker houdt 10 ATP-punten over aan zijn uitschakeling in de eerste ronde van de US Open 2013. Hij levert minimaal elf plaatsen in op de ATP-ranglijst, waardoor hij weer buiten de top 100 valt.

Igor Sijsling – Peter Gojowczyk

Woensdag 28 augustus maakt de laatste Nederlander zijn opwachting in de eerste ronde van de US Open. De 26-jarige Igor Sijsling (ATP-69) gaat het opnemen tegen de twee jaar jongere Peter Gojowczyk (ATP-146) uit Duitsland. Beide heren verschijnen om 20.00 uur Nederlandse tijd op de baan om hun partij af te werken.

Voor deze partij zetten wij in op een overwinning van ”Sijs”. De Nederlander heeft de laatste weken weliswaar moeite met het winnen van wedstrijden, maar hij zal voldoende gemotiveerd zijn om de Nederlandse eer te redden in New York. Daarnaast wist hij in 2008 al eens te winnen van Gojowczyk.

Verdien geld dankzij Sijsling

Naast het volgen van de wedstrijd tussenĀ Sijsling en Gojowczyk, kunt u ook geld verdienen dankzij de Nederlander. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op tennis pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op US Open 2013