US Open 2017: Alexander Zverev in tweede ronde tegen Borna Coric

US Open Tennis. Alexander Zverev (ATP-6) zal op de derde speeldag van de US Open 2017 voor de tweede keer in actie komen. Het supertalent uit Duitsland neemt het op tegen leeftijdsgenoot Borna Coric (ATP-61) uit Kroatië.

Zverev bereikte de tweede ronde dankzij een degelijke 3-0 overwinning in sets op Darian King uit de Verenigde Staten. Ook Coric kwam zijn eerste partij door zonder setverlies. De nummer 61 van de wereld was enigszins verrassend te sterk voor de linkshandige Jiri Vesely uit Tsjechië.

De twee twintigers stonden één keer eerder tegenover elkaar op ATP-niveau. Twee jaar geleden tijdens het Masters-toernooi van Cincinnati was het Coric die met 2-1 in sets wist te winnen. Gezien het grote verschil dat het laatste jaar ontstaan is qua niveau en qua posities op de wereldranglijst, zal de uitslag ditmaal vermoedelijk omgekeerd uitvallen.

Kerkhove verliest bij debuut op US Open Tennis

Na de nederlagen van Robin Haase, Kiki Bertens en Richel Hogenkamp is ook Lesley Kerkhove er niet in geslaagd om de eerste ronde te overleven. De 25-jarige speelster uit Goes verloor in de eerste ronde van Sorana Cirstea.

Voor Kerkhove was het haar eerste wedstrijd in het hoofdtoernooi van de US Open Tennis. Terwijl ze hoopte op een wedstrijd tegen Venus Williams, kwam de Roemeense Cirstea uit de koker gerold. In de eerste set had de Nederlandse weinig te vertellen, maar de tweede set werd beslist door één break: 6-1 6-3. In totaal kreeg ze acht breakkansen, maar ze wist er geen enkele te verzilveren.

Wedden op US Open 2017

Bookmaker Mr Green heeft Zverev @1.15 aangewezen als grote favoriet voor zijn tweede ronde wedstrijd. Wij verwachten ook een overwinning op Coric @5.75 en wel met 3-0 in sets @1.98 om precies te zijn. Daarnaast denken wij dat de pas 18-jarige Shapovalov 2.88 in staat is om met 3-1 in sets @8.00 te winnen van de als achtste geplaatste Tsonga @1.42. Lees: wedden op tennis.