US Open Tennis live: Roger Federer – Tommy Robredo

Federer APImagesRoger Federer (ATP-7) treft vanavond de Spanjaard Tommy Robredo (ATP-22) op het laatste ”Major” toernooi van het jaar. Op het spel staat een plek in de kwartfinale van de US Open 2013. Beide heren verschijnen om 20.00 uur Nederlandse tijd op de baan. Liefhebbers kunnen dit duel volgen via een livestream van bookmaker Unibet.

Afgaande op de vorige ontmoetingen tussen Federer en Robredo, is het niet de vraag of ”The FedExpress” wint maar met welke cijfers. De tien voorgaande wedstrijden tussen de Zwitser en Spanjaard werden allen gewonnen door Federer. In slechts drie duels slaagde Robredo erin om één set te winnen.

Het is dus geen vraag op wie wij ons geld gaan zetten. Mocht Federer ook daadwerkelijk winnen, dan wacht in de kwartfinale vermoedelijk en ontmoeting met zijn grote rivaal Rafael Nadal.

David Ferrer – Janko Tipsarevic

Een tweede vierde ronde partij gaat tussen David Ferrer (ATP-4) en Janko Tipsarevic (ATP-21). Dit duel staat op maandag 2 september om 18.30 uur Nederlandse tijd op het programma en is live te volgen via Unibet TV.

De 29-jarige ”Tipsy” is geen schijn meer van de overtuigende speler die hij de afgelopen twee jaar was. Maar liefst tien keer verloor de voormalig top 10-speler al in de eerste ronde van een ATP-toernooi, hierdoor heeft Tipsarevic al veel punten moeten inleveren. Om niet nog verder weg te zakken op de wereldranglijst, moet Tipsarevic vandaag eigenlijk zien te winnen van Ferrer. De afgelopen twee jaar bereikte de nummer twee van Servië namelijk de kwartfinale op de US Open Tennis.

Voor de kleine Ferrer staat er ook enige druk op dit duel, hij werd afgelopen jaar namelijk pas uitgeschakeld in de halve finale. Wij verwachten dat de huidige nummer vier van de wereld probleemloos de kwartfinale gaat halen. Tipsarevic is zijn huidige niveau niet in staat om het Ferrer moeilijk te maken.

US Open 2013

Het vierde en laatste Grand Slam toernooi van het jaar wordt gehouden van 26 augustus 2013 tot en met 9 september 2013. Gedurende deze twee weken besteedt GrandSlamToernooi.nl veel aandacht aan dit grootschalige tennisevenement.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op US Open 2013