US Open Tennis: Novak Djokovic favoriet in duel met Marcel Granollers

Granollers APimagesNovak Djokovic, de huidige nummer één van de wereld, speelt op dinsdag 3 september zijn vierde ronde partij op de US Open 2013. De Serviër gaat het opnemen tegen Marcel Granollers (ATP-43) uit Spanje. De twee tennissers verschijnen om 20.30 uur Nederlandse tijd op de baan. Live beelden worden verzorgd door bookmaker Unibet.

”Djoko” is bezig aan een goed toernooi in New York, zijn drie eerdere wedstrijden wist hij namelijk in straight sets te winnen. Dit kan niet gezegd worden van Granollers. De Spanjaard trof alleen nog maar spelers van buiten de top 100, maar had telkens een vijfsetter nodig om als winnaar van de baan te stappen.

Om deze reden en gezien het grote verschil op de wereldranglijst, zetten wij ons geld in op een eenvoudige overwinning van Djokovic.

Andy Murray – Denis Istomin

Andy Murray (ATP-3) vervolgd zijn jacht op titelprolongatie tegen Denis Istomin (ATP-65) uit Oezbekistan. Murray en Istomin beginnen om 02.30 uur Nederlandse tijd aan deze partij.

De huidige nummer 3 en nummer 65 van de wereld hebben één keer eerder tegen elkaar gespeeld. Dit was eerder dit jaar, in de kwartfinale van het ATP-toernooi in Brisbane. ”Lazy English” was in twee sets met 6-4 en 7-6 te sterk voor Istomin.

Voor deze partij is het opnieuw Murray die de grote favoriet is. Wij verwachten dat de 26-jarige Brit in straight sets gaat winnen van de tennisser uit Oezbekistan.

Dagprogramma heren dinsdag 3 september

Naast de twee bovenstaande wedstrijden, worden er vandaag nog twee wedstrijden in het heren enkelspel afgewerkt. Dit zijn de volgende:

18.30 uur: Lleyton Hewitt – Mikhail Youzhny
23.00 uur: Stanislas Wawrinka – Tomas Berdych

US Open 2013

Het vierde en laatste Grand Slam toernooi van het jaar wordt gehouden van 26 augustus 2013 tot en met 9 september 2013. Gedurende deze twee weken besteedt GrandSlamToernooi.nl veel aandacht aan dit grootschalige tennisevenement.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op US Open 2013