Vandaag 15.00 uur: Damesfinale van Wimbledon

Vanmiddag om 15.00 uur Nederlandse tijd zal de damesfinale van Wimbledon 2012 van start gaan. Agnieszka Radwanska (WTA-3) en Serena Williams (WTA-6), zijn de laatste twee overgebleven speelsters uit 128 deelnemers.

Gisteren kwam echter naar buiten, dat de damesfinale in gevaar is. De Poolse finaliste Agnieszka Radwanska kampt namelijk met een infectie aan de luchtwegen en heeft moeite met praten. Voor Radwanska is het te hopen dat ze er snel bovenop komt. Ze plaatste zich voor het eerst in haar carrière voor de finale van een Grand Slam toernooi.

Na haar zege in de halve eindstrijd op de Duitse Angelique Kerber werd haar gesprek met de pers ook al ingekort, omdat ze voortdurend moest hoesten. Gisteren liet Radwanska verstek gaan bij de laatste persconferentie voorafgaand aan de finale.

Tegenover de gekwetste Radwanska staat de fitte Amerikaanse Serena Williams. Zij kan vandaag een drukke dag tegemoet zien, aangezien ze na de finale van het enkelspel ook de finale van het dubbelspel moet spelen. Deze speelt ze samen met haar oudere zus Venus.

Williams favoriete voor finale tegen Radwanska

Door de fysieke problemen bij haar opponente begint Serena Williams als favoriet aan de eindstrijd. Unibet heeft op de Amerikaanse nummer zes van de wereld een quote van 1.16 staan. Wanneer Radwanska haar eerste Grand Slam toernooi weet te winnen en daarmee de nieuwe nummer één van de wereld wordt, dan keert Unibet 5.40x uw inleg uit.

Naast het kiezen van de juiste winnares, kunt u ook geld inzetten op bijvoorbeeld de correcte score in sets. Zo staat op een 2-1 eindstand in het voordeel van Williams een notering van 4.50. Indien u kiest voor een 2-0 of 2-1 eindstand in het voordeel van Radwanska, dan kunt u 10.00x uw inzet tegemoet zien.

Naast de bovengenoemde weddenschappen, biedt Unibet u nog talloze andere mogelijkheden aan. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar de website van Unibet.

Wedden op Tennis met Unibet