Venus Williams – Serena Williams finale Australian Open vrouwen live

Finale vrouwen Australian Open 2017. De finale van het grand slam voor de dames is bekend. Venus Williams zal spelen tegen Serena Williams. De zussen gaan elkaar bestrijden voor de titel op zaterdag 28 januari om 09:30 uur. Dit zal de 28ste Sister Act zijn die het publiek voorgeschoteld krijgt.

Venus Williams won de halve finale van Coco Vandeweghe en Serena Williams wist met gemak te winnen van Lucic-Baroni. Binnen een uur was het bekeken. Rafael Nadal – Grigor Dimitrov is vanmorgen de laatste halve finale wedstrijd bij de heren. Grote kans dat we zondag een schitterende herenfinale te zien krijgen: Roger Federer – Rafael Nadal.

Finale Australian Open 2017 vrouwen

Venus had het lastig met Coco Vandeweghe. Ze kwam in de eerste set achter, maar wist uiteindelijk na twee uur en 25 minuten te winnen. Door de winstpartij op Vandeweghe (6-7(3) 6-2 6-3) wist Venus de finaleplaats vast te stellen. Venus behaalde haar laatste succes in 2008 op Wimbledon en zal daarom maar wat graag deze titel op haar naam schrijven.

Er wordt druk gespeculeerd dat Venus Williams wilde stoppen vorig jaar en ook dit jaar gaan die geruchten. Bij een winstpartij in de vrouwenfinale zaterdagochtend zal dat er denk ik zeker van komen. Stoppen met de Australian Open titel achter haar naam zou natuurlijk een bekroning op de carrière zijn.

Serena Williams

Serena maakte in de halve finale gehakt van Lucic-Baroni en wist binnen 50 minuten te winnen. Ze won met 6-2 6-1 en verzekerde hierdoor haar finaleplaats. Serena Williams is in een steengoede vorm. Mocht ze winnen van Venus dan is Serena ook weer de tennis nummer 1 van de wereld.

Serena heeft de Australian Open tot nu toe zes keer gewonnen. Van de laatste vijf ontmoetingen met Venus op een harde ondergrond wist Serena er vier van de vijf te winnen.

Voorspellingen Venus Williams – Serena Williams

Als je het mij vraagt zou ik m’n broer lekker laten winnen. Wint hij nog een mooie prijs en kan hij lekker stoppen met tennis. Natuurlijk wel zonder dat iemand het door heeft, maar serieus: waarom niet? Je hebt die beker al vaak genoeg omhoog getild, leuk als je zus het ook mag doen, toch?

Ik geloof stiekem wel in deze theorie. Het zou voor ons mooi zijn als het uitkomt want de quotering voor een winstpartij van Venus ligt bij de bookmakers rond de 5.50. Zet een tientje in op winst van Venus en je verdient 55 euro.

Verhoogde odds

Ben je nog geen klant bij bookmaker 888Sport, dan kun je nu helemaal een klapper maken want speciaal voor deze finale zijn de noteringen verhoogd. Winst voor Serena Williams stond eerst op 1.16, maar nu krijg je (als je voorspelling juist is) 5.00 per euro die je inzet. Voor Venus is de notering van 5.50 verhoogd naar 19.00. Ongekend hoog…. Deze actie geldt alleen voor nieuwe spelers. Doe er je voordeel mee, zou ik zeggen.

Daarnaast zou ik een 1.5AH set handicap ook een prima weddenschap vinden. De quotering hiervoor is 2.60 bij 888sport. Ik denk in ieder geval zeker dat er meer dan 2.5 sets zullen plaatsvinden de quotering hiervoor is 3.25. Winst Venus met een uitslag van 2-1 is aantrekkelijk en heeft een quotering van 11.50. Venus is en blijft een goede tennisser die meer weet over Serena dan ieder ander. Lees meer: wedden op tennis.

Je kunt de wedstrijden van het Australian Open live streaming kijken bij Kroon Sport.