Victoria Azarenka en Flavia Pennetta live op Wimbledon 2013

Victoria Azarenka (3)De huidige nummer twee van de wereld, Victoria Azarenka, speelt vanmiddag haar tweede wedstrijd op Wimbledon 2013. De Wit-Russische tennisster gaat aantreden tegen Flavia Pennetta (WTA-166). Deze wedstrijd staat om 14.00 uur Nederlandse tijd gepland op het Centre Court en is live te volgen via Unibet TV.

Azarenka en Pennetta hebben in het verleden twee keer eerder tegen elkaar gespeeld. De eerste wedstrijd, op het graveltoernooi in Stuttgart 2010, werd in straight sets gewonnen door de 23-jarige Azarenka. De acht jaar oudere Italiaanse nam in de tweede ronde van Dubai 2011 haar revache, door Azarenka in drie sets te verslaan.

Voor deze derde ontmoeting is het Azarenka die de grote favoriet is. De halve finaliste van de afgelopen twee jaar heeft genoeg kwaliteiten om zich te ontdoen van dubbelspecialiste Pennetta.

Maria Sharapova – Michelle Lacher De Brito

De als derde geplaatste Maria Sharapova (WTA-3) neemt het woensdag 26 juni op tegen de Portugese Michelle Lacher De Brito (WTA-131). Op het spel staat een plek in de derde ronde van Wimbledon 2013. Beide dames worden omstreeks 15.15 uur Nederlandse tijd op Court 2 verwacht om hun wedstrijd af te werken.

Sharapova, de winnares van Wimbledon 2004, doorstond maandag haar eerste graswedstrijd van het jaar. De 26-jarige Russin was in straight sets te sterk voor het Franse talent Mladenovic.

Voorafgaand aan deze wedstrijd kwam het nieuws naar buiten over haar botsing met de huidige nummer één van de wereld, Williams. De Amerikaanse liet zich in het magazine Rolling Stone laatdunkend uit over de Russin, die in een daaropvolgende reactie Williams weer van katoen gaf. Williams heeft inmiddels haar excuses aangeboden aan Sharapova.

Ondanks al deze perikelen lijkt Sharapova haar concentratie op het grootste grastoernooi ter wereld niet te verliezen. Bookmaker Unibet verwacht dat ze ook deze tweede wedstrijd gemakkelijk gaat winnen.

Wedden op Wimbledon 2013

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het live kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Wimbledon 2013