Voorbereiding van Nederlandse heren op Wimbledon 2013 is bekend

Thiemo de Bakker (1)Igor Sijsling, Robin Haase en Thiemo de Bakker zullen hun grasseizoen op 10 juni starten tijdens het ATP-toernooi van Queen’s in Londen. Alledrie de Nederlandse tennissers zijn rechtstreeks toegelaten tot het hoofdtoernooi. Één week later maken ze hun opwachting in Rosmalen, bij de eerste editie van het Topshelf Open.

Voor de drie Nederlanders wordt het hun eerste deelname aan het ATP 250-evenement in Londen. Het toernooi van Queen’s vindt plaats van 10 tot en met 16 juni, de week na Roland Garros. Andy Murray is als eerste geplaatst. Daarnaast zijn ook de top 10-spelers Tomas Berdych en Juan Martin Del Potro van de partij.

Topshelf Open 2013

In de week na Queen’s spelen de Nederlandse heren op de eerste editite van het Topshelf Open. Dit toernooi wordt gehouden van 16 tot en met 22 juni. Sijsling is rechtstreeks toegelaten tot het hoofschema, Haase en de Bakker zijn nog afhankelijk van een wildcard. Het is echter onwaarschijnlijk dat ze deze niet in ontvangst mogen nemen.

Op dit grastoernooi kunnen de Nederlanders rekenen op stevige concurrentie. De organisatie maakte al bekend dat David Ferrer zijn titel komt verdedigen en daarnaast maken ook Stanislas Wawrinka, John Isner, Benoit Paire en Marcos Baghdatis hun opwachting op het ATP 250-evenement in Rosmalen.

Na afloop van het Topshelf Open 2013 reizen Sijsling, Haase en de Bakker af naar Londen voor het mooiste Grand Slam toernooi van het jaar.

Wimbledon Tennis

Het Wimbledon Tennis 2013 is van 24 juni tot en met 7 juli 2013 op de magische grasbanen in Londen. Gedurende deze periode besteedt GrandSlamToernooi.nl veel aandacht aan het mooiste tennistoernooi ter wereld. Like ons op Facebook en volg ons op Twitter om niets van Wimbledon 2013 te missen!