Robin Haase – Rafael Nadal Roland Garros 2017 live stream

Roland Garros 2017. Speeldag 4 is inmiddels aangebroken in Parijs en we maken ons klaar voor de tweede ronde partijen. Wedstrijd van de dag is natuurlijk onze Nederlander Robin Haase tegen niemand anders dan Rafael Nadal. De wedstrijd staat gepland om 14:30 uur op het grootste stadion: court Philippe-Chatrier.

Een prachtig moment in de carrière van Haase, maar maakt hij ook een kans om er met de buit vandoor te gaan? Dat wordt in ieder geval een lastige taak. Nadal staat dit jaar zijn beste tennis van zijn leven te spelen en lijkt op gravel vooralsnog niet te stoppen.

Roland Garros Robin Haase – Rafael Nadal

De 9-voudig Roland Garros winnaar verloor slechts één keer in zijn afgelopen 19 wedstrijden op gravel. Op de French Open heeft de Spanjaard een gigantisch record van 72-2. Slechts twee nederlagen in 74 wedstrijden op het gravel in Parijs. Dat is en blijft onevenaarbaar. Het zal daarom voor Robin Haase ‘mission impossible’ worden vanmiddag, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Door dit grote verschil in kwaliteit op gravel is het lastig een goeie optie te vinden voor het wedden op de uitkomst van de partij. We kunnen wel kijken naar de game handicaps. Haase staat op maar liefst +9.5 games bij 888sport. De quotering van 2.14 voor die weddenschap is zeker niet verkeerd. Robin staat namelijk beter te spelen dan ooit te voren en kwam zijn eerste ronde partij heel gemakkelijk in drie setjes door.

rafael nadal roland garros wedden tennis GettyDe Nederlander straalt heel veel rust uit en als hij zo goed staat te serveren als dat hij het hele jaar al doet kan hij genoeg games pakken om de handicap van +9.5 games te overwinnen.

Voorspelling Bellucci – Pouille

Deze match aan het einde van de dag, wordt een echte kraker. De goksites hebben Pouille als ruime favoriet staan maar daar ben ik het niet helemaal mee eens. Pouille had in zijn eerste wedstrijd vijf sets nodig tegen Benneteau. De vorm is er dus nog niet helemaal en waarschijnlijk slaat de vermoeidheid vandaag ook toe. Bellucci had echter vier sets nodig om Lajovic in de zijn eerste partij te verslaan.

Wat het wedden op tennis betreft gaan we op safe: ‘meer dan 37.5 games’. Deze weddenschap levert je 1.98 op bij bookmaker 888Sport. Waarom? Bellucci en Pouille hebben beide een redelijk goede service en we weten dat ze wat minder goed retourneren dan de toppers. Lange sets (en een stuk of 4, 5) zijn daarom te verwachten en gokken op minstens 38 games is een haalbare bet.

Wedden op Thiem – Bolelli

Onze voorspelling is dat deze wedstrijd spannender wordt dan de bookmakers verwachten. Bookmaker 888sport heeft Thiem op 1.04 staan en dat is echt een belediging voor Bolelli. De Italiaan is op dit moment misschien wel de meest onderschatte speler in tennis.

Bolelli komt door de kwalificaties Roland Garros heen en heeft er dus al vier wedstrijden op zitten. Aan ritme op het gravel van Parijs dus geen gebrek. Bolelli staat ook nog eens heel overtuigend te spelen, zo bereikte hij de tweede ronde door maandag publiekslieveling Mahut in 3 setjes naar huis te sturen. De Italiaan staat momenteel nummer 470 op de wereldranglijst maar dat komt door een langdurige blessure.

1 setje nodig om weddenschap te winnen

Bolelli is bezig aan zijn comeback en maakt op dit moment grote stappen. Hij lijkt zijn vorm van vroeger weer gepakt te hebben en zijn tennis IQ op gravel is ontzettend hoog. Thiem is vrij één dimensionaal in zijn spel en als Bolelli het slim speelt kan hij daar gebruik van maken door de Oostenrijker uit z’n ritme te halen.

Wij geven Bolelli een redelijke kans maar zien ook in dat het fysiek erg lastig wordt om de wedstrijd te winnen. Daarom gaan we voor Bolelli +2.5 sets op 2.50 bij 888sport. Dit houdt in dat de Italiaan één setje moet pakken om de bet te winnen.

Live stream kijken doe je bij Kroon Sport.