Wedden op Novak Djokovic – Ernests Gulbis: Halve finale French Open

Novak Djokovic (ATP-2) speelt vrijdag 6 juni zijn halve finale wedstrijd op de Open Franse Tenniskampioenschappen. De 27-jarige Serviër neemt het op tegen Ernests Gulbis (ATP-17) uit Letland. Deze partij gaat om 13.00 uur van start op het Court Central.

Voorspelling Djokovic – Gulbis

Ik verwacht dat Djokovic vandaag weet te winnen van Gulbis. De nummer twee van de plaatsingslijst staat bekend al een van de beste rallyspelers ter wereld, terwijl Gulbis een hardhitter is die vol voor de winner gaat. Dit gaat de Let uiteindelijk opbreken, wat resulteert in veel onnodige fouten.

‘The Djoker’ is dit jaar goed op dreef in Parijs en won drie van zijn vier wedstrijden in straight sets. Ik denk dat hij tegen Gulbis vier sets nodig heeft voor de overwinning. Dit is bij bookmaker Unibet goed voor een quote van 3.45.

Aangezien Gulbis altijd agressief aan de wedstrijd begint, verwacht ik wel dat de Let op een 1-0 voorsprong in sets komt. Mocht dit ook daadwerkelijk gebeuren, dan keert Unibet 3.50x de inleg uit.

Gulbis verkeert in grote vorm

De 25-jarige Gulbis, inmiddels negen wedstrijden op rij ongeslagen, is bezig aan het toernooi van zijn leven. Na drie makkelijke overwinningen, was hij ook te sterk voor top 10-spelers Roger Federer en Tomas Berdych. Op een nieuwe top 10-overwinning voor de Let staat bij Unibet een odd van 6.75.

”Ik heb nog nooit zo goed gespeeld als deze twee weken”, vertelde Gulbis. ”Ik ga met veel vertrouwen deze halve finale in en weet dat ik kan winnen van Djokovic. Dit heb ik namelijk al een keer gedaan, vijf jaar geleden in Brisbane.”

Naast het grote aantal winners met de forehand en backhand, sloeg de huidige nummer zeventien van de wereld ook al 62 aces. Dit is een gemiddelde van bijna dertien aces per wedstrijd. Mocht Gulbis vandaag meer aces produceren dan tegenstander Djokovic, dan krijg je 1.74x je inzet terug bij bookmaker Unibet.

Wedden op Roland Garros 2014

Naast het volgen van de wedstrijden op Roland Garros, kunt u ook geld verdienen dankzij deze tennissers. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op Roland Garros pagina.