Wedden op Rafael Nadal – Andy Murray: Halve finale Roland Garros

De tweede halve finale op het French Open 2014 gaat tussen Rafael Nadal (ATP-1) en Andy Murray, de huidige nummer acht van de wereld. Beide heren verschijnen om 15.00 uur op het Court Philippe Chatrier.

Voorspelling Nadal – Murray

Na een aantal mindere toernooien lijkt Nadal weer herboren op het gemalen baksteen. In zijn eerste wedstrijden tegen Robby Ginepri, Dominic Thiem, Leonardo Mayer en Dusan Lajovic kreeg de Spanjaard weinig tegenstand. Vele keken dan ook uit naar het duel met landgenoot David Ferrer, die dit jaar in Monte Carlo nog te sterk voor hem was. Nadal verloor de eerste set, maar schakelde vervolgens een tandje bij. Het resulteerde in een gemakkelijke zege.

Ik verwacht dan ook een straight sets overwinning van de achtvoudig winnaar, dit komt bij bookmaker Unibet overeen met een odd van 2.08. Daarnaast denk ik dat de wedstrijd minder dan 181,5 minuten in beslag neemt. Mocht ik gelijk krijgen, dan levert dit 1.87x het ingezette bedrag op.

Murray gaat voor overwinning tegen Nadal

In de aanloop naar de halve finale met de Brit, vertelde Nadal dat hij niet verrast was met de vorm van Murray. ”Hij is zeker een kandidaat om Roland Garros te winnen, dit vond ik al aan de start van het toernooi. Het gaat een erg zware wedstrijd worden, maar ik hoop dat ik ga winnen.”

Murray is zich er zelf bewust van dat hij goed in vorm is en hoopt de tweede persoon te worden die ooit van Nadal wist te winnen op de Open Franse Tenniskampioenschappen. De Zweed Robin Soderling ging hem in 2009 voor. Wanneer Murray er daadwerkelijk in slaagt om als winnaar van de baan de stappen, dan keert Unibet 6.25x de inleg uit.

‘Lazy English’ zal wel aan zijn servicegames moeten werken, wil hij kans maken op de finale. Hij sloeg weliswaar 29 aces, maar hiertegenover staan maar liefst 17 dubbele fouten. Gezien dit grote aantal dubbele fouten is het aanzienlijk dat Murray vandaag de meeste dubbele fouten produceert, Unibet heeft op als je gaat wedden op tennis een quote van 1.87 er op staan.

Wedden op Roland Garros 2014

Naast het volgen van de wedstrijden op Roland Garros, kunt u ook geld verdienen dankzij deze tennissers. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op Roland Garros pagina.