Wedden op Rafael Nadal – Novak Djokovic: Finale French Open

De grote finale van Roland Garros 2014 gaat dit jaar tussen Rafael Nadal (ATP-1) en Novak Djokovic, de nummer twee van de ATP-ranglijst. Deze finale gaat om 15.00 uur van start op het gemalen baksteen in Parijs.

Voorspelling Nadal – Djokovic

Gezien zijn spel in de laatste twee wedstrijden verwacht ik dat Nadal vandaag zijn vijfde titel op rij weet te winnen op het French Open. De Spanjaard begon het toernooi met gemakkelijke wedstrijden tegen Robby Ginepri, Dominic Thiem, Leonardo Mayer en Dusan Lajovic, maar liet zijn echte klasse zien in de toppers tegen David Ferrer en Andy Murray.

Mijn voorspelling voor deze finale: Winst Nadal met 6-4 3-6 6-2 4-6 6-4

Een overwinning voor Nadal komt bij bookmaker Unibet overeen met een notering van 1.73, tegenover een odd van 2.10 voor een eerste Roland Garros-titel voor Djokovic.

Gezien mijn voorspelling verwacht ik een 3-2 overwinning voor de 28-jarige Spanjaard, wanneer dit ook daadwerkelijk gebeurt keert Unibet 4.70x het ingezette bedrag uit. Tevens verwacht ik dat de wedstrijd minder dan 47,5 games duurt, op deze weddenschap staat een quote van 1.31.

Weinig aces voor Nadal

Nadal presteert dit toernooi sterk in eigen servicegames, maar staat niet begint als servicekanon. Het aantal aces voor de Spanjaard zijn op twee handen te tellen. Om deze reden denk ik dat Djokovic in deze finale meer aces produceert dan de achtvoudig winnaar. Mocht ik gelijk krijgen, dan keert Unibet 1.50x het ingelegde bedrag uit.

Wedden op Nadal – Djokovic

Naast het volgen van de grote finale op Roland Garros, kunt u ook geld verdienen dankzij deze tennissers. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op Roland Garros pagina.