Wimbledon 2012: Arantxa Rus vs Samantha Stosur

Arantxa Rus (WTA-72) kan zich opmaken voor een wedstrijd in het tweede stadion van Wimbledon. De Nederlandse tennisster speelt haar tweede ronde partij tegen Samantha Stosur op baan 1. Stosur is de nummer vijf van de wereld. De wedstrijd begint om 14.00 uur Nederlandse tijd en is live te volgen via Unibet TV.

Rus, die in de eerste ronde van de Japanse Doi won, liet voorafgaand al weten erg veel zin te hebben in de ontmoeting met de top 10-speelster uit Australie. “Ik moet vooral goed serveren en mijn eigen spel spelen. Ik heb niets te verliezen en ga er gewoon voor”, aldus de Nederlandse nummer één van dit moment.

Mocht Rus haar niveau halen, of er zelfs iets bovenuit stijgen, dan gaan er zeker kansen komen. Stosur wist namelijk in zowel de editie van 2010 als in die van 2011, niet door de eerste ronde heen te komen. Haar beste prestatie is sowieso ”slechts” een derde ronde, deze bereikte ze in 2009. Als dubbelspeelster werd ze drie keer verliezend finalist op het heilige gras in Londen.

Mede door het grote verschil op de wereldranglijst, is de US Open winnares van 2011 aangewezen als de favoriet. Op Stosur staat een quote van 1.10. Wanneer Rus haar tweede overwinning op rij boekt op Wimbledon, dan keert Unibet 6.50x uw inleg uit.

Voorbeschouwing: Roger Federer – Fabio Fognini

De belangrijkste herenpartij van vandaag is die tussen Roger Federer (ATP-3) en Fabio Fognini (ATP-68). Federer en Fognini zullen om 14.00 uur Nederlandse tijd het centre court in Londen betreden.

Ondanks het feit dat beide heren al lange tijd meedraaien, hebben ze pas één keer een onderlinge wedstrijd gespeeld. Tijdens het ATP Masters toernooi in Canada, sloeg Federer zijn Italiaanse opponent met 6-1 6-1 van de baan. Ook voor vandaag zullen er geen verrassing worden verwacht.

Uiteraard wordt van Federer verwacht dat hij de derde ronde gaat bereiken. Op de Zwitser staat dan ook een quote van 1.01. Een overwinning van Fognini wordt gewaardeerd met een notering van 25.00.

Overige wedstrijden woensdag 27 juni

Hieronder kunt u een aantal belangrijke wedstrijden bekijken van de derde dag van Wimbledon 2012. Tussen haakjes staan de quotes die Unibet aan de desbetreffende speler en/of speelster heeft gegeven.

Heren
Djokovic (1.02) – Harrison (18.00)
Verdasco (1.17) – Zemlja (4.80)
Mahut (1.44) – Falla (2.70)

Dames
Ivanovic (1.15) – Martinez Sanchez (5.20)
Sharapova (1.08) – Pironkova (7.50)
Kirilenko (1.28) – Dominguez Lino (3.55)

Wedden op Tennis met Unibet