Wimbledon 2013 live: Andy Murray – Mikhail Youzhny

Andy Murray (3)Publiekslieveling Andy Murray (ATP-2) vervolgt de jacht op zijn eerste Wimbledon titel tegen Mikhail Youzhny (ATP-29). Op het spel staat een plek in de kwartfinale van het mooiste en grootste Grand Slam toernooi ter wereld. Beide heren verschijnen om 15.15 uur Nederlandse tijd op het Centre Court. Deze wedstrijd is live te volgen via Unibet.

Nu toppers zoals Tsonga, Nadal en Federer eruit liggen, lijkt de druk op de schouders van Murray alleen maar toe te nemen. De Britse media verwacht dat de 26-jarige tennisser minstens de finale gaat halen.

In de vierde ronde treft Murray de Rus Youzhny, die een stuk lager staat op de wereldranglijst. Youzhny lijkt op voorhand niet in staat om Murray te verslaan, verwacht de Britse media. “Ik lees de kranten niet, maar ze liggen wel in de kleedkamer. Als je soms de koppen ziet, helpt dat niet”, aldus Murray over de Britse pers.

Murray, die al twee keer eerder wist te winnen van Youzhny, is ook volgens bookmaker Unibet de gedoodverfde favoriet voor de overwinning.

David Ferrer – Ivan Dodig

De nummer vier van de plaatsingslijst, David Ferrer (ATP-4), gaat vanmiddag spelen tegen Ivan Dodig (ATP-49). Deze partij staat om 12.30 uur Nederlandse tijd gepland op Wimbledon.

Ferrer heeft tijdens deze editie van Wimbledon nog niet kunnen overtuigen. De Spanjaard verloor tegen Alund en Bautista-Agut al één set en moest zelfs een vijfsetter spelen tegen Dolgopolov.

De nummer vier van de wereld zal vermoedelijk opnieuw flink aan de bak moeten. De Kroaat Dodig verkeert in goede vorm en heeft in twee partijen al een tegenstander zien opgeven. Zijn laatste tegenstander die de eindstreep niet haalde, was Sijsling. De Nederlander gooide bij een 0-6 1-6 en 0-1 achterstand de handdoek in de ring.

Desondanks blijft Unibet vasthouden aan het feit dat de huidige nummer vier van de wereld sterk genoeg is, om een nagenoeg fitte Dodig te verslaan.

Wedden op Wimbledon 2013

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het live kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Wimbledon 2013