Wimbledon 2013 live: Andy Murray – Tommy Robredo

Andy Murray (3)De als tweede geplaatste Andy Murray (ATP-2) verschijnt vrijdag 28 juni voor de derde keer op het heilige gras in Londen. De Brit gaat voor een plek in de vierde ronde spelen tegen Tommy Robredo (ATP-32). Beide heren verschijnen om 16.45 uur Nederlandse op het Centre Court van Wimbledon. Live beelden worden verzorgd door Unibet.

Murray en Robredo hebben al vijf keer eerder tegen elkaar gespeeld. Opvallend is het feit dat Robredo in deze onderlinge confrontatie leidt met 3-2. De laatste ontmoeting, op de Hopman Cup 2010, ging ook de kant op van de Spanjaard. Robredo stapte drie jaar geleden met 1-6 6-4 en 6-3 van de baan.

Unibet gaat er niet vanuit dat Robredo vandaag zijn vierde overwinning boekt op de nummer twee van de plaatsingslijst. De Brit Murray is de grote favoriet voor de overwinning.

Dustin Brown – Adrian Mannarino

De Duits/Jamaicaanse tennisser Dustin Brown (ATP-189) staat vandaag in de derde ronde van Wimbledon. Brown gaat het hierin opnemen tegen Adrian Mannarino (ATP-111). Deze wedstrijd begint om 14.45 uur Nederlandse tijd en is live te volgen via Unibet TV.

De 28-jarige Brown, die erom bekend staat kleinere tennistoernooien te bezoeken met zijn camper, zorgde in de tweede ronde voor een grote verrassing. De qualifier versloeg namelijk voormalig nummer één Lleyton Hewitt in vier sets.

Mannarino versloeg dit toernooi ook al een speler die een stuk hoger op de wereldranglijst staat. De Fransman was namelijk in straight sets te sterk voor Pablo Andujar. In de tweede ronde zag Mannarino tegenstander John Isner na twee games opgeven.

Mede door zijn sterke spel tegen Hewitt, is de Duits/Jamaicaanse Brown aangewezen als favoriet. Bookmaker Unibet verwacht dat hij voor het eerst in zijn carrière de vierde ronde op Wimbledon gaat halen.

Wedden op Wimbledon 2013

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het live kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Wimbledon 2013