Wimbledon 2013 live: Igor Sijsling gaat voor 4e ronde tegen Ivan Dodig

sijsDe 25-jarige Igor Sijsling (ATP-64) begint op zaterdag 29 juni aan zijn eerste derde ronde partij op een Grand Slam toernooi. De Nederlander gaat het opnemen tegen de Kroaat Ivan Dodig, de nummer 49 van de wereld. Deze wedstrijd staat om 15.20 uur Nederlandse tijd gepland op Court 18. Liefhebbers kunnen de wedstrijd live volgen via Unibet TV.

Sijsling verraste afgelopen donderdag vriend en vijand door in straight sets te winnen van de veel hoger geklasseerde Milos Raonic. Na afloop van zijn overwinning liet ”Sijs” weten nog meer te willen op Wimbledon 2013. “Nee, ik wil dit niet als een doorbraak zien. Als ik dat doe, sta ik tijdens de volgende wedstrijd met te weinig spanning op de baan. Ik wil gewoon naar de vierde ronde. Dit is niet genoeg. Daarom probeer ik nu ook niet te blij te zijn. Ik heb wel iemand met een goeie naam verslagen, maar dat moet standaard zijn om een betere speler te worden.”, aldus de 25-jarige tennisser.

Ook in de derde ronde treft de Nederlander een speler die hoger staat op de wereldranglijst. Mede door deze statistiek liet hij aan de Telegraaf weten dat de Kroaat licht de favoriet is.

Toch zal Sijsling zijn kansen gaan krijgen, aangezien hij de juiste wapens heeft op grastennis. Dit ondervond ook de Wimbledon winnaar van 2001, Goran Ivanisevic. De Kroaatische grootheid was aandachtig toeschouwer tijdens Sijsling’s wedstrijd tegen Raonic. De voormalig tenniser sprak uit dat het spel van de Nederlander gemaakt is voor gras.

In het eerste rechtstreekse duel tussen Sijsling en Dodig, deelt Unibet de mening van de Nederlander. De Kroaat Dodig is dankzij zijn hogere plaats op de wereldranglijst licht de favoriet voor de overwinning.

Wedden op Wimbledon 2013

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het live kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Wimbledon 2013