Wimbledon 2013 live: Novak Djokovic – Tomas Berdych

Tomas-Berdych-reports-5-11-2012De als eerste geplaatste Novak Djokovic (ATP-1) begint om 14.00 uur Nederlandse tijd aan zijn kwartfinale op Wimbledon 2013. In deze kwartfinale treft de Serviër de nummer zes van de wereld, Tomas Berdych. Live beelden van deze partij worden verzorgd door Unibet TV.

”Djoko” en Berdych stonden in het verleden al vijftien keer eerder tegenover elkaar. In maar liefst dertien ontmoetingen stapte de 26-jarige Djokovic als winnaar van de baan. De laatste onderlinge wedstrijd werd echter gewonnen door Berdych. In de kwartfinale van het grote graveltoernooi in Rome 2013, was het de Tsjech die vanuit een uitzichtloze positie de wedstrijd kantelde en uiteindelijk binnensleepte.

Unibet verwacht niet dat Berdych twee keer op rij weet te stunten tegen Djokovic. De nummer één van de wereld is de grote favoriet voor een plaats bij de laatste vier.

David Ferrer – Juan Martin Del Potro

De tweede kwartfinale op Wimbledon 2013 gaat tussen David Ferrer (ATP-4) en Juan Martin Del Potro (ATP-8) De wedstrijd tussen de nummer vier en nummer acht van de wereld begint om 14.00 uur Nederlandse tijd op het Centre Court.

Ondanks het feit dat Ferrer hoger geplaatst is Del Potro, heeft de boomlange Argentijn al één Grand Slam titel op zijn naam staan. Vier jaar geleden won hij de US Open, door in de finale af te rekenen met Federer.

Bookmaker Unibet gaat er ondanks die statistiek toch vanuit dat Ferrer zich plaatst voor de halve finale. De Spanjaard is bezig aan een uitstekend seizoen en stond vorige maand in de finale van Roland Garros 2013. Deze finale verloor hij echter van landgenoot Nadal.

Verdien geld dankzij Djokovic

Naast het live volgen van de wedstrijd tussen Djokovic en Berdych, kunt u ook geld verdienen dankzij de Serviër. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op Wimbledon pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Wimbledon 2013