Wimbledon 2013 live: Agnieszka Radwanska en Sabine Lisicki

Agnieszka Radwanska (2)Op dinsdag 2 juli staan in Londen de kwartfinales van het damestoernooi op het programma. Onder andere Agnieszka Radwanska (WTA-4) en Sabine Lisicki (WTA-24) gaan in actie komen op het heilige gras van Wimbledon. Beide wedstrijden worden live gestreamd door Unibet en beginnen om 14.00 uur Nederlandse tijd.

Agnieszka Radwanska – Na Li

De eerste wedstrijd op het centre court gaat tussen de als vierde geplaatste Agnieszka Radwanska en de Chinese Na Li (WTA-6). Terwijl de Poolse veel moeite had om af te rekenen met Pironkova, won Li erg gemakkelijk van de Italiaanse Vinci.

Beide dames hebben in het verleden tien keer eerder tegen elkaar gespeeld. In deze onderlinge confrontatie staat het 6-4 in het voordeel van de 31-jarige Li. De laatste wedstrijd op gras van tussen de twee dames dateert uit 2010. Op Wimbledon was de Chinese destijds met 6-3 en 6-2 te sterk voor Radwanska.

Ook voor deze ontmoeting wordt de nummer zes van de wereld gezien als favoriet. Voor Radwanska lijkt het doek, na twee moeizame overwinningen, uiteindelijk toch te vallen.

Sabine Lisicki – Kaia Kanepi

Sabine Lisicki boekte gisteren een van haar mooiste overwinningen in haar loopbaan. De 24-jarige Duitse sloeg topfavoriet Williams in drie sets naar huis.

Na afloop van haar partij kon ze amper uit haar woorden komen. ”Dit is te mooi voor woorden. Ik kan het amper geloven. Zij speelde soms ongelooflijk goed. Voor mij was het een kwestie van blijven gaan voor elk punt. Daardoor heb ik het gered”, aldus de Duitse.

Voor een plek in de halve finale moet ze af zien te rekenen met Kaia Kanepi, de nummer 46 van de wereld. De speelster uit Estland was in de vierde ronde te sterk voor de Britse Robson. Eerder won ze al van Moore, Kerber en Riske.

Bookmaker Unibet verwacht dat Lisicki haar succes tegen Kanepi voortzet. Mocht de Duitse nummer 24 van de wereld ook daadwerkelijk winnen, dan staat ze voor de tweede keer in de halve finale van het mooiste Grand Slam toernooi ter wereld.

Verdien geld dankzij Lisicki

Naast het live volgen van de wedstrijd tussen Lisicki en Kanepi, kunt u ook geld verdienen dankzij de Duitse. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op Wimbledon pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Wimbledon 2013