Wimbledon 2013: Novak Djokovic en Serena Williams maken hun opwachting

Novak Djokovic (3)De Serviër Novak Djokovic (ATP-1) speelt op dinsdag 25 juni zijn eerste wedstrijd op Wimbledon. De als eerste ingeschaalde Djokovic treft om 15.15 uur Nederlandse tijd Florian Mayer (ATP-34) uit Duitsland.

Djokovic en Mayer speelde al drie keer eerder tegen elkaar. De Serviër wist alle wedstrijden te winnen en verloor nog geen set tegen de 29-jarige Mayer. Op het heilige gras van Wimbledon troffen beide heren elkaar één keer. Dit was in de kwartfinales van Wimbledon 2012, Djokovic won deze partij met 6-4 6-1 en 6-4.

Ook voor deze ontmoeting is ”Djoko” de aangewezen favoriet. Unibet verwacht dat de als eerste geplaatste tennisser zich moeiteloos plaatst voor de tweede ronde.

Serena Williams – Mandy Minella

Naast de nummer één bij de heren, komt vandaag ook de nummer één bij de dames in actie. Serena Williams (WTA-1) gaat het opnemen tegen de Luxemburgse Mandy Minella (WTA-92). Deze partij staat om 14.00 uur Nederlandse tijd gepland.

Voor de Amerikaanse wordt het haar eerste wedstrijd sinds de gewonnen finale van Roland Garros. Dat ze goed uit de voeten kan op gras, blijkt uit de resultaten uit het verleden. Vorig jaar won ze zowel Wimbledon als het Olympisch Tennistoernooi.

De Luxemburgse Minelle, die voor de tweede keer in het hoofdtoernooi van Wimbledon staat, zal met weinig vertrouwen beginnen aan haar wedstrijd tegen Williams. Ze won in haar hele carrière nog nooit een wedstrijd op gras.

Bookmaker Unibet heeft hardhitter Williams neergezet als topfavoriet. Men gaat er niet vanuit dat de 27-jarige Minella voor een verrassing kan zorgen.

Verdien geld dankzij Djokovic

Naast het volgen van de wedstrijd tussen Djokovic en Mayer, kunt u ook geld verdienen dankzij de Serviër. Bezoek de website van Unibet, om zelf een weddenschap te plaatsen. Voor meer informatie, bezoek onze wedden op Wimbledon pagina.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Wimbledon 2013