Wimbledon 2013: Novak Djokovic – Juan Martin Del Potro

Op vrijdag 5 juli staan in Londen de halve finales van het heren enkelspel op het programma. Het eerste duel gaat tussen de als eerste geplaatste Novak Djokovic (ATP-1) en Juan Martin Del Potro (ATP-8). Beide heren verschijnen om 14.00 uur Nederlandse tijd op het Centre Court om hun wedstrijd af te werken. Liefhebbers kunnen de wedstrijd live volgen via een stream van Unibet TV.

De 26-jarige Djokovic presteert op deze editie van Wimbledon erg sterk, hoewel het niet zijn favoriete ondergrond is. Dit erkende de Serviër zelf ook na afloop van zijn wedstrijd tegen Berdych. “Ik speel mijn beste grastennis. Dat is goed, want het is niet mijn favoriete ondergrond.”

Op weg naar de halve finale was ”Djoko” al te sterk voor  Mayer, Reynolds, Chardy, Haas en Berdych. Al deze wedstrijden wist hij te winnen in straight sets. Hierdoor zal hij zonder fysieke problemen aan zijn wedstrijd met Del Potro beginnen.

Dit is niet het geval voor de boomlange Argentijn, die al sinds een aantal wedstrijden speelt met een ingetapte knie. Diezelfde knie overstrekte ”DelPo” al in de openingsgame van zijn kwartfinale tegen Ferrer. Na een korte behandeling kon de Argentijn uiteindelijk verder en hij zette Ferrer met sterk tennis aan de kant. Naar eigen zeggen had hij ”magische pillen” gekregen van de dokter.

Deze pillen kan hij ook goed gebruiken mocht hij willen winnen van topfavoriet Djokovic. Bookmaker Unibet gaat namelijk uit van een overwinning van de Serviër.

Wedden op Wimbledon 2013

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het live kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Wimbledon 2013