Win Australian Open 2014 goodies: Like en Follow GrandSlamToernooi

Altijd al in het bezit willen komen van een officiële spelers handdoek of een officieel programmaboek van de Australian Open? Doe dan tussen woensdag 22 januari en zondag 26 januari mee aan onze GrandSlamToernooi.nl Competition! Voorspel de winnaar van het heren- en vrouwentoernooi en maak kans op een van onze mooie prijzen.

Hoe kan je meedoen?

De prijsvraag is alleen bestemd voor onze fans op Facebook die het bericht ‘sharen’ en onze volgers op Twitter die het bericht ‘retweeten’. Ben je nog geen fan op Facebook of volg je ons nog niet op Twitter? Zorg dat je dit dan snel even doet, zodat ook jij meedoet aan deze prijsvraag!

Wanneer je dit gedaan hebt, kan je deelnemen aan de prijsvraag door op Facebook of Twitter in je ‘share’ of ‘retweet’ de naam van jouw winnaar van het heren- en/of damestoernooi van de Australian Open 2014 te plaatsen. Onder de deelnemers met de juiste winnaar of winnares verloten wij één officiële spelers handdoek van de heren en één officiële spelers handdoek van de dames.

Omdat we hopen op zoveel mogelijk deelnemers, is het van groot belang dat jullie onze Facebook berichten en tweets op Twitter zoveel mogelijk ‘sharen’ en ‘retweeten’. Als dank verloten wij tweemaal een officieel Australian Open 2014 programmaboek, één onder de ‘shares’ op Facebook en één onder de ‘retweeters’ op Twitter. We gaan onze actie meerdere malen promoten op de social media, dus hoe meer ‘shares’ en ‘retweets’ je maakt, hoe meer kans je hebt op een prijs.

Follow en Retweet, Like en Share en win een van de Australian Open 2014 goodies

De spelregels

  • De prijsvraag loopt tot en met zondag 26 januari 9.00 uur Nederlandse tijd.
  • De prijsvraag is alleen bestemd voor onze fans op Facebook die het bericht ‘sharen’ en onze volgers op Twitter die het bericht ‘retweeten’.
  • Iedereen mag zo vaak meedoen als hij/zij wil, maar er wordt één prijs per persoon uitgereikt.
  • Er worden in totaal twee officiële spelers handdoeken verloot, één van de heren en één van de dames.
  • Er worden twee officiële programmaboeken verloot onder de delers op social media, één voor ‘shares’ op Facebook en één voor ‘retweeters’ op Twitter.
  • De producten worden verstuurd in week 7 of week 8.
  • In alle gevallen waarin dit reglement niet is voorzien, beslist GrandSlamToernooi.nl