Winnaars US Open Tennis 2013 ontvangen recordbedrag

US OpenDe organisatie van de US Open 2013 heeft bekend gemaakt dat de winnaar van het heren- en damesenkelspel maar liefst 2,6 miljoen dollar in ontvangst mag nemen. Dat is 700.000 dollar meer dan Andy Murray en Serena Williams vorig jaar kregen voor hun toernooizege in New York.

Net als op de drie andere ”Slams” worden ook in New York de verliezers in de eerste week beter beloond. Een speler die al in de eerste ronde verliest ontvangt alsnog 32.000 dollar, dit is 9.000 dollar meer dan in 2012. Tennissers die in de tweede en derde ronde verliezen zien hun prijzengeld zelfs met 43 procent omhoog gaan in vergelijking met de US Open 2012.

US Open 2013

Het vierde en laatste Grand Slam toernooi van het jaar wordt gehouden van maandag 26 augustus 2013 tot en met zondag 8 september 2013. In totaal maken vier Nederlanders hun opwachting op Flushing Meadows, namelijk Igor Sijsling, Robin Haase, Thiemo de Bakker en Kiki Bertens. Daarnaast proberen ook een aantal Nederlanders zich te plaatsen via het kwalificatietoernooi.

Wedden op US Open Tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het live kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Bezoek de website van Unibet om hun wedaanbod te bekijken.

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op US Open 2013