World Tour Finals live: Tomas Berdych start tegen Stanislas Wawrinka

De eerste wedstrijd van de ATP World Tour Finals gaat maandag 4 november tussen Tomas Berdych (ATP-6) en Stanislas Wawrinka (ATP-8). De nummer zes en nummer acht van de wereld verschijnen om 15.00 uur Nederlandse tijd op het Centre Court in de O2 Arena.

Volg deze wedstrijd LIVE via een stream van bookmaker Unibet. Maak gratis een account aan op de website van Unibet als u deze nog niet heeft. Bovendien ontvangt u dan nog een bonus van €50,-.

”Dit toernooi is de reden waarvoor je zo hard werkt”, vertelde Berdych, die voor de vierde keer zijn opwachting maakt op de World Tour Finals. ”Als je hier de baan op stapt, krijg je als tennisser een magisch gevoel. Het komt dicht in de buurt van het Centre Court op Wimbledon. De sfeer is apart en uniek, ik vind het geweldig.”

Berdych en ‘Stan the Man’ hebben twaalf keer eerder tegen elkaar gespeeld, zeven keer was het de Zwitser die als winnaar van de baan stapte. De laatste overwinning van Berdych vond dit jaar plaats tijdens de Davis Cup-ontmoeting tussen Tsjechië en Zwitserland. De 28-jarige Berdych won deze partij met 6-3 6-4 3-6 en 7-6.

Juan Martin Del Potro – Richard Gasquet

De wedstrijd die gepland staat in de avondsessie gaat tussen Juan Martin Del Potro (ATP-6) en Richard Gasquet (ATP-9). Deze wedstrijd gaat om 21.00 uur Nederlandse tijd van start.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet TV. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

De boomlange Argentijn is de favoriet in deze wedstrijd. Van de voorgaande zeven wedstrijden wist hij vijf keer te winnen van de 27-jarige Fransman. Opvallend is dat de laatste onderlinge partij gewonnen werd door Gasquet, dit was tijdens het demonstratietoernooi op de Boodles Tennis Club.

Loting ATP World Tour Finals 2013

Dit weekend heeft in Londen de loting voor de ATP World Tour Finals plaatsgevonden. Titelverdediger Novak Djokovic is ingedeeld in een poule met Roger Federer Juan Martin Del Potro en Richard Gasquet. ‘Djoko’ komt op dinsdag 5 november voor het eerst in actie. Hij treft dan Roger Federer, waarvan hij afgelopen jaar de finale wist te winnen.

Rafael Nadal is de hoogst geplaatste speler in de andere poule. De Spanjaard, die het eindejaarstoernooi nog nooit wist te winnen, is gekoppeld aan David Ferrer,  Tomas Berdych en Stanislas Wawrinka. Nadal speelt morgen zijn eerste wedstrijd in de O2 Arena, landgenoot Ferrer is dan zijn tegenstander.

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws